Şenol Güneş: O maçı unutun

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: O maçı unutun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 21:45

Şenol Güneş, Genk maçında tepki gören Quaresma ve Oğuzhan’ı uyardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın teknik patronu, Rize karşılaşması öncesi Quaresma ve Oğuzhan’la özel olarak görüştü. Güneş, iki futbolcusuna “Bu maçta da işler ters gidebilir. Taraftarla diyaloğa girmeyin” dedi.

Hafta içi Avrupa Ligi’nde Genk’e 4-2 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, en çok tepki gören iki oyuncu olan Oğuzhan ve Quaresma ile özel toplantılar yaptı. Güneş, her iki futbolcudan da moral seviyelerini yüksek tutmalarını isterken, çok önemli bir uyarı yapmaktan da geri kalmadı. Rize maçında da işlerin ters gitmesi halinde yine protestolar yaşanabileceğini söyleyen Şenol Güneş, iki futbolcudan da taraftarlar ile kesinlikle olumsuz diyaloğa girmemelerini istedi.

Negredo: Quaresma ile sorunum yoktu

Sezonun başlamasının ardından Dubai ekibi El Nasr’a transer olan Alvaro Negredo, zaman zaman maç içinde tartıştığı Quaresma ile sorun yaşadığı iddialarını yalanlayarak, “Bazen takım arkadaşından pas alamadığın zaman sinirlenirsin ama bu, Quaresma ile ilişkimizin kötü olduğu anlamına gelmiyor” dedi. Goal.com’a konuşan Negredo, “Cenk Tosun kulüpteyken, ihtiyacım olan devamlılığı sağlayamadım ama o ayrıldıktan sonra gollere başladım. Elbette istediğim kadar gol atamadım ama bunun nedenlerinden biri de sakatlıklardı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!