Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda? Schalke 04 Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda Schalke 04 Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 16:54

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta mücadelesine çıkmaya hazırlanan temsilcimiz Galatasaray, Schalke'nin sahasında üç puan mücadelesi verecek. Nagatomo, Emre Akbaba, Eren Derdiyok ve Reges'in sakatlıkları dolayısıyla kadroda yer almayacağı mücadelede, Donk ve Onyekuru gibi önemli isimler kadroda yer alacak. Peki, Schalke 04 Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında Almanya'nın Schalke 04 takımına konuk olacak. Gelsenkirchen kentindeki AufSchalke Arena'da oynanacak müsabakaya kısa bir süre kala, maça dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Schalke Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

SCHALKE 04 GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Schalke 04 karşısına 3 puan mücadelesi verecek. 6 Kasım Salı günü saat 23.00'da oynanacak olan karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz bilinmiyor.

4 FUTBOLCU KADRODA YOK

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yollarına ait özel uçakla Düsseldorf kentine hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, ameliyat edilen Emre Akbaba ve Yuto Nagatomo'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Fernando Reges yer almadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak da kafileyle Almanya'ya hareket etti.

Sarı-kırmızılı kafileyi uğurlamak için havalimanına gelen çok sayıda taraftar, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Galatasaray, Schalke 04 karşılaşması için son antrenmanını bugün TSİ 20.30'da maçın oynanacağı Veltins Arena'da ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirecek. Teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcu, TSİ 20.00'de stattaki medya merkezinde düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Sarı-kırmızılıların Almanya kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Haberin Devamı

TERİM'DEN ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda bugün Almanya'nın Schalke 04 takımına konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, "Üçüncü ve dördüncü maçlar, neredeyse grubun hakimiyetini belli edecek maçlardır. Onun için bugünkü dördüncü maç çok önemli." dedi.
Terim, maçın oynanacağı Veltins Arena'da düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakatlıklar nedeniyle takım kurmakta zorlandıklarını belirten Terim, "Muhakkak ki bu kadar sakatın oluşu, takım kurmakta zorluyor. Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir organizasyonda oynuyorsanız girenle çıkanın çok fazla fark etmemesi lazım ama herhalde bu sene de kimsenin başına gelmeyecek istisnalardan 7-8 sakat var." değerlendirmesinde bulundu.

Takımdaki eksiklerden bahseden Terim, "Nagatomo bizim için çok önemli, Emre Akbaba çok önemli, bir de Fernando ve Eren var tabii, takımın neredeyse yüzde 40'ı. Bardağa dolu tarafından bakacak olursak iki-üç futbolcumuz döndü." ifadesini kullandı.

Birçok oyuncunun milli takımlardan sakat döndüğünü aktaran Terim, "Bunu başka şeylere yormanın manası yok. Muhakkak zorluyor, çok derin bir kadroda bunlar tolere edilebilir ama Türkiye ligi gibi güçlü bir ligde, artı Şampiyonlar Ligi'ni beraber götürmek için her mevkinin bir ve iki numaralarının birbirine çok yakın olması lazım. Bu sakatlıkları da tolere edecek bir kadroya sahip olmanız lazım." yorumunu yaptı.

Grupta oynanacak son maçların çok önem taşıdığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

"Bir defa Schalke iyi bir takım. Domenico Tedesco gibi genç ve iddialı bir hocaları var, daha da iyi bir hoca olacak bence. Dinamik bir takımla oynuyoruz. Aramızdaki tek fark, biz derbi oynadık, onlar oynamadı ama 4 ile 5 puandayız. Üçüncü ve dördüncü maçlar, neredeyse grubun hakimiyetini belli edecek maçlardır. Onun için bugünkü dördüncü maç çok önemli, bunun da bilincindeler. Schalke'nin kaybetmesi halinde iddiası devam eder, bizim kaybetmemiz halinde ikincilik iddiamız çok zayıflar. Muhakkak ki iddia devam eder ama çok zayıflar. Beraberlik halinde iş sonuna kadar çözümsüz olarak devam eder gibi görünüyor."

Schalke 04 ile İstanbul'da oynanan karşılaşmayı da değerlendiren Fatih Terim, "Şöyle bir baktığımızda yerimizi beğenmiyoruz ama oynadığımız üç maçta bir gol yemişiz. O da iki gol atmış, 5 puan almış. Biz iki maçı iyi oynadık. İstanbul'da Schalke bizden daha iyiydi, bunu kabul etmek lazım. Maçı sonradan tekrar seyrettiğimde takımıma kızdığım kadar da kızmamam gerektiğini gördüm. Biz de zaman zaman bayağı iyi oynamışız. İstediğimizi yapmadığımız için ben o reaksiyonu göstermişim." şeklinde görüş belirtti.

Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz ise "Schalke takımı mühim bir takım, önemli oyunculara sahip. Biz sahamızda ve deplasmanda hep aynı oyun felsefesiyle oynuyoruz. Ön tarafta basan, pres yapan bir takımız. Bugün inşallah rakibimize çok fazla pozisyon vermediğimiz güzel bir karşılaşma olur." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!