Santi Cazorla'dan kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Santi Cazorladan kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 16:19

İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen Santi Cazorla, Ludogorets maçı sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 8 kez operasyon geçirdi. Yıldız futbolcudan bugün kötü haber geldi. Cazorla'nın 9. kez ameliyata girdi. 2018 yılının başında sahalara dönmesi beklenen Cazorla'nın futbola dönme süresinin ileri tarihe ertelendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündeminde olan hatta menajerinin İstanbul'a transfer görüşmesi için geldiği Arsenal'de forma giyen İspanyol futbolcu Santi Cazorla, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene 19 Ekim'de oynanan Ludogorets maçında sakatlanmış ve sağ ayak bileğinden ameliyat edilmişti.

Ayak tendonunun 8 santimetrelik bir kısmını kaybeden Cazorla'nın bileğinde de kangren oluştuğu ve o bölgeye kendi vücudundan doku nakli yapıldığı belirtilmişti.

Cazorla, Twitter hesabından yaptığı açıklamada tendonunda zorlanma olduğu için bir ameliyat daha olduğunu açıkladı. İspanyol futbolcu yeşil sahalara dönüşünün daha ileriye erteleceğini belirtirken, futbola geri dönme heyacanını ve motivasyonunu sürdürdüğünü açıkladı.

Bahçede yürümesinin bile tehlikeli olduğu belirtilen futbolcunun futbola geri dönmesi için çalışmasının mucize olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

İspanyol oyuncuya vatandaşları kaleci Casillas ve Sergio Ramos'tan destek geldi. Casillas, Cazorla için 'Cesaret fenomeni, Güçlü adam' diye destek verirken, Sergio Ramos da yüksek motivasyonunun kendilerini neşelendirdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!