Sangare'nin hayali gerçek oldu!

Güncelleme Tarihi:

Sangarenin hayali gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2019 14:15

A Milli Takım'ın Yunanistan, Özbekistan, Fransa ve İzlanda maçlarının aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Sangare sözlerinin ardından yaptığı tercih çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Riva’da düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor forması giyen sağ bek Nazım Sangare hakkında söylediği "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğunu öğrendim. Antalyaspor'un da Nazim Sangare eleştirisi var, haklı olabilirler. Bakarsınız bir sene sonra gelir oynar' sözleri gündeme oturmuştu. 

Bugün ise tecrübeli hoca aday kadrosunu açıkladı. Güneş'in Nazım Sangare'yi aday kadroya alması dikkatlerden kaçmadı.

Sangare, Çanakkale Şehitleri'nin anıldığı 18 Mart'ta yayınladığı videoda "Selamlar. Benim adım Nazım. Bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Çanakkale geçilmez. Ne mutlu Türk'üm diyene." mesajını paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Antalyaspor’un, Türk anne ile Gineli babanın çocuğu olarak Almanya’da dünyaya gelen oyuncusu Nazım Sangare, Gine Milli Takımı'ndan teklif aldı. Gine’nin kendisini çok istediğini belirten Sangare, "Sürekli arıyorlar ama ben Türk Milli Takımı için mücadele ediyorum. Kendimi Türkiye’ye daha yakın hissediyorum" açıklamasını yapmıştı.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!