'Şampiyonlukların arkasını getirmek istiyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlukların arkasını getirmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 16:04

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde TOFAŞ'ı 4-1'le geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş'tan Barış Hersek, zafer sonrası sıcağı sıcağına Spor Arena'ya konuştu.

Haberin Devamı

Barış Hersek'in sözlerinden satırbaşları şu şekilde oldu...

* Öncelikle tebrikler... Tüm kariyerinde toplam kaçıncı şampiyonluğunuz oldu bu?

- 2001 yılında başladım basketbola. Büyüklerde bu 16. kupam oldu. Tamamını dahil edersek, 30'a yakın şampiyonluğum vardır. Çok iyi çalıştığıma inanıyorum her zaman. Kendime çok iyi bakıyorum. Karşılığını da oynadığım takımlar, kazandığımız şampiyonluklarla alıyorum. Bu şampiyonlukların yanı sıra, umarım genç kardeşlerimize de iyi örnek olabiliyorumdur. Ben iyi örnek olduğumu da düşünüyorum. Bizden sonra gelecek arkadaşların da üzerine koyarak devam edeceğine inanıyorum.

* Peki rakibiniz TOFAŞ'la ilgili neler söylersiniz?

- TOFAŞ'ı tebrik ederim. Bize karşı çok iyi direnç gösterdiler. Ciddi anlamda zorlandığımız maçlar oynadık. Ama bizim geniş kadro avantajımız her zaman maçlarda baskı oluşturuyor. Dolayısıyla güçleri bir yere kadar yetti diyelim. Bu onları kötü görmek için değil. Sonuna kadar savaştılar. Ancak biz şampiyonluklar yaşayacak bir kadro olarak kurulduğumuz için olması gerekeni biz başardık. Onları da tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

* Taraftarın takım üzerindeki etkisiyle alakalı neler düşünüyorsunuz? Onlara bir mesajınız var mı?

- Üç senedir buradayım. Taraftarımız bizi muazzam destekliyor. 'Başarısızlık' olarak bakacak olursak, final kaybediyoruz bazen en kötü... Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Ekip olarak sahaya her zaman inanılmaz bir emek koyuyoruz. Bunu dördüncü, beşinci, altıncı, hatta yedinci yıla, ne kadar sürdürebilirsek sürdürmek istiyoruz. Onları gerçekten çok ama çok seviyoruz.

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!