Beşiktaş'ın UEFA maçı saat kaçta? Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın UEFA maçı saat kaçta Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 11:39

Beşiktaş taraftarının dakikaları saydığı mücadele için takımların maç öncesi hazırlıkları devam ederken, ilk 11'ler yavaş yavaş netlik kazanıyor. Derbi kadrosuna ufak rötuşlar yapması beklenen Şenol Güneş, maç kadrosunu UEFA'ya teslim edecek. Peki, Siyah Beyazlı taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseverlerin nefeslerini tutacağı Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, merakla beklenen mücadele öncesi bazı detaylar

Haberin Devamı

Beşiktaş Leipzig maçı için geri sayım başladı. Üç puan alarak Şampiyonlar Ligi mücadelelerine kararlılıkla devam etmek isteyen Siyah Beyazlılar, Vodafone Park'ta, kendi taraftarı önünde sahaya avantajla çıkacak. Beşiktaş Leipzig maçı, aynı zamanda derbi sonrası Siyah Beyazlıların moral mücadelesi olacak. Peki, Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bazı bilgiler

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA CANLI İZLENECEK?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci mücadelesi kapsamında karşılaşacağı Leipzig maçı, 26 Eylül Salı akşamı saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele, TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Bu mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetirken, yardımcılıklarını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin üstlenecek.

Haberin Devamı

HER İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe,Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

Leipzig: Mvogo, Klostermann, Orban, Upamenco, Halstenberg, Demme, Lsanker, Keita, Sabitzer, Forsberg, Werner

ŞENOL GÜNEŞ UEFA KADROSUNDA

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlarda görev yapan teknik direktörlerin futbol oynadıkları dönemde forma giydikleri mevkilere göre 11 kişilik kadro oluşturdu. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı kadroda kale, deneyimli teknik adam Şenol Güneş'e teslim edildi. 

Sitede, 1972-87 yılları arasında Trabzonspor'un kalesini koruyan Güneş'in bordo-mavili takımla 6 kez lig ve 3 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığı bilgisine yer verildi. 

UEFA tarafından oluşturulan kadroda şu isimler yer aldı: 

Kaleci: Şenol Güneş (Beşiktaş) 

Sağ bek: Sergio Conceiçao (Porto) 

Sol bek: Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord) 

Savunma: Mauricio Pochettino (Tottenham), Massimo Carrera (Spartak Moskova), Darko Milanic (Maribor) 

Orta saha: Josep Guardiola (Manchester City), Antonio Conte (Chelsea), Diego Simeone (Atletico Madrid) 

Forvet: Zinedine Zidane (Real Madrid), Ernesto Valverde (Barcelona). 

Beşiktaş-Leipzig maçına Rus hakem

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya temsilcisi Leipzig ile yapacağı karşılaşmayı Sergei Karasev yönetecek. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak. UEFA'nın açıklamasına göre 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Leipzig arasında yapılacak karşılaşmada, Rus hakem Karasev düdük çalacak.

Maçta Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak. Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde İtalya ekibi Napoli'yi deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada da görev alan Sergei Karasev, ayrıca 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Club Brugge'ye Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı da yönetmişti.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında 26 Eylül Salı günü Almanya’nın Leipzig takımını konuk edecek Beşiktaş, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre dünkü Fenerbahçe derbisinde forma giyen oyunculara salonda yenilenme programı uygulandı. Diğer futbolcular ise pas, 5’e 2 top kapma, dar alanda oyun ve kontrol çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

FUTBOLCULARA KART YAĞDI! Öte yandan bu sezon faul yapan futbolculara da kart yağdı. Hakemler toplamda 234 kez karta başvurdu. Bu alanda futbolculara 225 sarı kart ve 9 kırmızı kart çıktı. Ayrıca geride kalan 4 sezona bakıldığında en çok sarı kart 2014-2015 sezonunda (228) en çok kırmızı kart ise 2015-2016 sezonunda çıktı. (16)FUTBOLCULARA KART YAĞDI! <br><br>Öte yandan bu sezon faul yapan futbolculara da kart yağdı. Hakemler toplamda 234 kez karta başvurdu. Bu alanda futbolculara 225 sarı kart ve 9 kırmızı kart çıktı. Ayrıca geride kalan 4 sezona bakıldığında en çok sarı kart 2014-2015 sezonunda (228) en çok kırmızı kart ise 2015-2016 sezonunda çıktı. (16)

Haberin Devamı

Beşiktaş-Leipzig maçı nedeniyle bu akşam bazı yollar trafiğe kapatılacak

Beşiktaş'ın bu akşam Leipzig ile oynayacağı UEFA mücadelesi için Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak.
bu akşam Vodafone Park Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş A.Ş.-Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi futbol müsabakası ile ilgili saat çevresindeki bazı yolların saat 16.45 itibariyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

"Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne verilecektir. Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak, akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe-Meydan-Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecektir. Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecektir. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafiğe kapatılacaktır. Akaretler Işıklar Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecektir. Vişneli Tekke Sokak araç trafiğine kapatılacaktır.

Haberin Devamı

Sahasında ilk kez
UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto deplasmanından 3 puanı 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlılar, Devler Ligi'nde üst üste ikinci galibiyeti almanın hesaplarını yapıyor. Alman ekibi RB Leipzig’i de evinde devirmeyi hedefleyen Kartal, Vodafone Park’taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

Derbi sonrası
Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan siyah-beyazlı ekip, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup’un kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş ise hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. Olaylı derbiden çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe mağlubiyetini Leipzig, galibiyeti ile unutmanın peşinde.

Adriano çalışmalara başladı
Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve derbide forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano, Leipzig karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesini bekleyecek. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Adriano’nun Şenol Güneş’in forma şansı tanıması halinde sağ bekte görev yapması bekleniyor.

Almanya BundesLiga’da Türk takımlarının rakipleri haftayı galibiyetle kapattı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda salı günü Beşiktaş’ın konuğu olacak RB Leipzig sahasında Eintracht Frankfurt’u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 28’inci dakikada Jean-Kevin Augustin ve 67’nci dakikada Timo Werner kaydetti. Frankfurt’un karşılaşmadaki tek golünü ise 77’nci dakikada Ante Rebic attı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Başakşehir’in rakibi olan Hoffenheim, sahasında Schalke 04’ü 2-0’la geçti. Mavi-Beyazlılara galibiyeti getiren golleri 13’üncü dakikada Dennis Geiger ve 90’ıncı dakikada Lukas Rupp kaydetti.

Çağlar galibiyet göremedi

Almanya’da Çağlar Söyüncü’nün formasını giydiği Freiburg, 6’ıncı haftada da galibiyetle tanışamadı. Çağlar’ın 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada Freiburg, deplasmanda Werder Bremen ile 0-0 berabere kaldı.

BAKMADAN GEÇME!