Sakaryaspor Gümüşhanespor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Sakaryaspor Gümüşhanespor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 08:27

Beyaz Grup’ta final yolunda Sakaryaspor önemli bir avantaja sahip. Sakaryaspor ilk maçta Gümüşhanespor’u deplasmanda 4-1’lik skorla mağlup . Her türlü galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra 2 farklı yenilgilerde dahi Sakaryaspor bugün adını finale yazdıracak. 3-0’lık mağlubiyette de Sakaryaspor deplasmanda daha fazla gol atan takım olduğu için rakibini eleyecek. Peki Sakaryaspor Gümüşhanespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Gümüşhane’ye ufak çaplı bir mucize gerekiyor. Konuk ekip 4-1 kazanırsa maç uzayacak. Gümüşhane’nin 90 dakika sonunda finale çıkması için ise 4 farklı kazanması gerekiyor.

Sakaryaspor - Gümüşhanespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 19.00'da Yeni Sakarya Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşmanın herhangi bir yayıncısı bulunmuyor.

Sakaryaspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada 6000 adet bilet satıldığını belirtti.

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden iki takımdan Gümüşhanespor 64 puan toplayarak ligi Altay ve Bandırmaspor'un ardından 3. sırada tamamladı. Diğer yandan Sakaryaspor ise 61 puan toplayarak ligi 5. bitirdi ve play-off bileti alan son takım oldu.

Başkan Toçoğlu’ndan, Sakaryaspor maçı öncesi birlik çağrısı

Haberin Devamı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un Spor Toto 1. Lig’e yükselmek için oynayacağı son maçlar öncesinde birlik çağrısında bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un Spor Toto 1. Lig’e yükselmek için oynayacağı mücadeleler öncesinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Gümüşhanespor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetle çok önemli bir avantaj yakaladıklarını ve finalin kapısını araladıklarını belirten Başkan Toçoğlu, final maçı öncesinde birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Başkan Toçoğlu’nun paylaşımları şu şekilde; "Sakaryasporumuz geçmişte çok zor günler geçirdi. Hep birlikte bu zor günleri geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da 30 bin kişiyle final oynadık. Şampiyon olduk. Şehir olarak büyük bir mutluluk yaşadık. Bu yıl yine playofflarda adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz. Şimdi yönetimi, sporcusu, iş dünyası, STK’ları, medyası ve taraftarıyla Sakaryaspor’un yanında olmamız gerekiyor. Biz güçlü kılan birlikteliğimizdir. Eğer ayrışırsak, birbirimizle uğraşırsak, küçük meseleleri büyütüp aramıza soğukluk girerse gücümüz zayıflar. Bu nedenle basit meseleleri bir kenara bırakıp, sadece Sakaryaspor’un şampiyonluğuna odaklanacağız. Takımımızın şampiyon olmasını, 1. Lig’e yükselmesini istiyorsak hepimiz şunu bilmeliyiz ki birlik olmadan bunu gerçekleştirmemiz mümkün değil. Şampiyonluk için son 180 dakikamız kaldı. Tüm Sakarya’yı takımımızın etrafında kenetlenmeye, birlikte olmaya davet ediyorum. Gümüşhanespor’u 4-1’le geçen sporcularımız ve teknik ekibimiz üzerine düşeni yapmıştır. Şimdi sıra şehrimizde. Salı akşamı 28 bin kişiyle takımımızın yanında olmalı, şampiyonluk yolunda Sakaryaspor’a destek sunmalıyız. İnşallah tarihi bir şampiyonluğu daha hep birlikte kutlayacağız."

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!