Sabri Reis'in yanına gidiyor! Yıldız Aslan...

Güncelleme Tarihi:

Sabri Reisin yanına gidiyor Yıldız Aslan...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 09:26

İzmir ekibinin, Aslan’da bu sezon 4 maçta oynayan ve kontratı sezon sonu bitecek tecrübeli kanadı devre arası almak istediği belirtildi. 30 yaşındaki futbolcunun da sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Tamer Tuna'nın Beşiktaş maçı sonrası, "Devre arasında mutlaka takviye yapacağız" açıklamasının ardından sarı kırmızılıların, G.Saraylı kanat oyuncusu Yasin Öztekin'le ilgilendiği öğrenildi.

Bu sezon teknik direktör Igor Tudor'un fazla şans vermediği futbolcu için nabız yoklayan Göztepe'nin devre arasında transferi bitirmeye kararlı olduğu vurgulandı. Teknik heyetin, Yasin'in menajeri Ahmet Bulut'la da sık sık fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar ile kontratı mayıs ayında bitecek deneyimli futbolcunun da oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ifade edildi.

FORVET VE STOPER
30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusunu kadrosuna katıp hücum hattını güçlendirmeyi planlayan İzmir ekibinin, bir forvet ve stoper de alacağı kaydedildi. G.Saray'a 2014-15'te Erciyesspor'dan transfer olan Yasin, 6 kez A Milli Takım'ın formasını terletti. Dortmund doğumlu gurbetçi futbolcu bu sezon ligde 4, Avrupa Ligi'nde 2 maçta oynarken, ne asist ne de gol katkısı verebildi. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Sabri Reisin yanına gidiyor Yıldız Aslan...

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!