Ronaldo'ya özel işlendi

Güncelleme Tarihi:

Ronaldoya özel işlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 23:11

Nike, yeşil sahada tarih yazmaya devam eden Ronaldo’nun başarısını ‘Zirve İçin İşlendi’ ile kutluyor.

Haberin Devamı

Tüm zamanların en iyi oyuncularından olan Cristiano Ronaldo’nun yaşadığı dönüşümden esinlenerek tasarlanan Nike Chapter 4: ‘Zirve İçin İşlendi’ kramponlar sporseverlerin beğenisine sunuldu.

12 Ocak 2003’te Manchester’a 18 yaşındayken transfer olmasını ve bir önceki kulübünde olduğu gibi 28 numaralı formayı giyecekken Alex Ferguson’un kendisinden 7 numaralı formayı giymesini istediğine dikkat çeken Ronaldo, “Önce çok şaşırdım, çünkü o formayı giyen adamları tanıyordum. Futbolda başarımın başlangıcıydı bu olay ve sadece becerilerimi değil fiziğimi de geliştirdim. Orada oynadığım beş yılda futbol sanatını öğrendim. Birlikte birçok şey kazandık. Benim için bir rüyaydı” dedi.

Ronaldoya özel işlendi
Ronaldo kısa sürede yedi numaraya layık olduğunu ispatladı, takımın üst üste üç kez lig şampiyonu olmasına büyük katkıda bulundu. 2008'de dünyanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Dönüşümle geçen bu yıllar Ronaldo’nun giydiği Chapter 4: ‘Zirve İçin İşlendi’ kramponlarına esin kaynağı oldu. Kramponun tasarımı, tavda dövülen erimiş demire yapılan bir göndermeydi. Kramponun tasarımında, dış kaplama üzerinde kullanılan turuncu ve kırmızı eğimler, renk değişiminin gerçekleştiği üst kısmın metalik tonları ile birleşti. Kramponun orta üstünde yer alan CR7 logosundaki 7 rakamı, genel renk kombinasyonuna uyan C ve R harflerine göre öne çıkarıldı. Böylece, bu yıllar içinde Ronaldo’nun 7 numaralı formaya olan yükselişinin altı çizildi. Topuk desteğine ise Roma rakamları ile Ronaldo’nun bir önceki forma numarası olan 28 yazıldı. XXVIII yazımında VII kısmı farklı renklendirilerek Ronaldo’nun 7’den 28’e olan yükselişine gönderme yapıldı.

BAKMADAN GEÇME!