Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı yayın bilgisi | Real Madrid - Celta Vigo ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Arda Güler ilk 11'de mi? İşte maç kadrosu!

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı yayın bilgisi | Real Madrid - Celta Vigo ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta Arda Güler ilk 11de mi İşte maç kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2024 18:01

Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı yayın saati ve kanalı futbol tutkunları tarafından takip ediliyor. İspanya Ligi La Liga’da heyecan dolu karşılaşmalar izleyiciyle buluşuyor. Real Madrid - Celta Vigo maçı da bu akşam ekranlara gelecek. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in oynayıp oynamayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bazı talihsizlikler ve sakatlıklar yaşayan Arda Güler ile ilgili açıklama Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti'den geldi. Ancelotti, Güler’in ilk 11’de oynayabileceğinin sinyallerini verdi. Peki, Real Madrid - Celta Vigo maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Real Madrid - Celta Vigo ilk 11’leri!

Haberin Devamı

Real Madrid - Celta Vigo için heyecanlı bekleyiş başladı. İspanya La Liga’da lider Real Madrid şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerlerken karşılaşmalar sporseverler tarafından heyecanla takip ediliyor. Şu ana kadar hiçbir maçta ilk 11 başlama şansı yakalayamayan milli gurur Arda Güler’in bu akşamki maçta oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'den konuyla ilgili açıklama geldi. Peki, Real Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

REAL MADRİD - CELTA VİGO MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Real Madrid - Celta Vigo maçı 10 Mart Pazar günü saat 20:30’da başlayacak. Real Madrid - Celta Vigo maçını S Sports kanalı canlı olarak yayınlayacak.

Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı yayın bilgisi | Real Madrid - Celta Vigo ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta Arda Güler ilk 11de mi İşte maç kadrosu

Haberin Devamı

ARDA GÜLER İLK 11’DE OYNAYACAK MI?

İspanya La Liga'da henüz ilk 11'de forma giyme şansı bulamayan ve 11'de çıkacağı ilk maç merak edilen Güler için sıcak bir gelişme yaşandı. Defensa Central'in haberine göre Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti, bu akşam 20.30'da Celta Vigo ile oynanacak olan maç öncesi yapılan son antrenmanı durdurdu. Davide Ancelotti, Ceballos ve Lunin'i iki güzel çalımla geçerek ağları sarsan Arda Güler'in golüne hayran kaldı ve idmanı durdurarak milli futbolcuyu özel olarak tebrik etti.

Haberin devamında Arda Güler'in antrenmanların hepsinde çok sıkı çalıştığı ve bu akşam oynanacak olan Celta Vigo maçına ilk 11'de başlama ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade edildi. Real Madrid taraftarlarının da Arda Güler'i Santiago Bernabeu'da ilk 11'de izlemek için büyük bir isteğinin olduğunun altı çizildi.

Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı yayın bilgisi | Real Madrid - Celta Vigo ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta Arda Güler ilk 11de mi İşte maç kadrosu

Öte yandan Carlo Ancelotti'nin de Güler ile özel bir görüşme yaptığı ve Celta Vigo karşısında oynayacağını söylediği kaydedildi. İtalyan çalıştırıcının, antrenmandaki hırsını gördüğü Arda Güler'i ödüllendirmek istediği ve daha fazla süre vermeyi planladığı aktarıldı. Ayrıca Real Madrid'de şu ana kadar süre bulmakta zorlanan Arda Güler'e, İtalyan devi Milan'dan sonra yeni kulüpler de talip oldu.

BAKMADAN GEÇME!