Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda? El Clasico saat kaçta izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda El Clasico saat kaçta izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2017 16:55

Real Madrid Barcelona maçı ya da diğer adıyla El Clasico için geri sayım başladı. Futbolseverlerin merakla araştırdığı mücadele olan Real Madrid Barcelona maçı, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Peki, birbirinden ünlü isimlerin forma giyeceği Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, El Clasico'nun yayınlanacağı kanal bilgisi

Haberin Devamı

Real Madrid Barcelona maçı futbolseverler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. El Classico'nun Uluslararası Şampiyonlar Kupası versiyonu olan Real Madrid Barcelona maçı, birçok futbolsever tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Ronaldo, Messi, Neymar gibi yıldızların mücadelesine tanık olacağımız Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

Amerika'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. İspanya Ligi'nin iki büyük temsilcisi Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor. 

30 Temmuz'da oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 03:05'te başlayacak mücadele CNN Türk kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

İspanya Ligi'nde son oynanan karşılaşmada Barcelona rakibi Real Madrid'i deplasmanda 3-2 mağlup etmişti. İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmada Barcelona 5 galibiyet alırken, Real Madrid rakibini 4 kez mağlup etmeyi başardı. Son 10 karşılaşmada bir kez beraberlik oldu.

BAKMADAN GEÇME!