Real Madrid Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 6 maçta 2 galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda 6 maçta 2 galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 16:43

Şampiyonlar Ligi'nin Son 16 Turu mücadelesi kapsamında ilk maçı 2-1 tamamlayan Real Madrid, ikinci maçı Santiago Bernabeu Stadyumunda taraftarı önünde oynayacak. Real Madrid, 6 maçta sadece 2 kez mağlup olduğu evinde yeni bir galibiyet için sahada olacak. Peki, Real Madrid Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Çeyrek finale yükselecek olan takımların belirleneceği Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları kapsamında sahaya çıkacak olan Real Madrid, Ajax ile mücadele edecek. Peki, Real Madrid Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? Mücadele öncesi bazı detaylar

REAL MADRİD AJAX MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Real Madrid, Ajax'ı konuk edecek. 5 Mart Salı günü saat 23.00'da canlı olarak izlenebilecek olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 ve Bein Sports Max HD 1 kanallarından canlı izlenebilecek. 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ BAZI BİLGİLER

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan takımların tamamı bir üst tura yükseldi (8/8).

Ajax ile oynadığı son yedi resmi maçı 22 gol atarak ve sadece 3 gol yiyerek kazanan Real Madrid, bir İspanyol takımının herhangi bir rakip karşısında elde ettiği en uzun seriyi yaşıyor. Ajax'ın Real Madrid karşısında aldığı son galibiyet, Kasım 1995'te Şampiyonlar Ligi gruplarında deplasmanda gelmişti.

Haberin Devamı

Ajax, 1996/97 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde eleme turu geçemiyor. Hollanda ekibinin bu turnuvada elediği son takım, o sezon çeyrek finalde Atletico Madrid'di.

Son beş sezonun dördünde Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, bu süreçte sadece Juventus'a elendi (2014/15 sezonunda yarı finalde).

Şampiyonlar Ligi'nde üst üste sekiz sezon en az yarı final gören Real Madrid, bu turnuvadaki en uzun seriyi yaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son beş iç saha maçının ikisini kazanan Real Madrid (2G 1B), daha önceki 48 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (40G 6B).

Ajax, Mart 1997'den bu yana Şampiyonlar Ligi eleme turlarında deplasman galibiyeti alamıyor (3-2 vs Atletico Madrid).

Ajax'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 12 golün 11'i ikinci yarılarda geldi (%92).

Real Madrid forması giyen Karim Benzema, Ajax'a karşı sahaya çıktığı altı Şampiyonlar Ligi maçında da gol katkısı yaptı (4 gol & 4 asist). İlk karşılaşmada da Ajax filelerini havalandıran Fransız oyuncu, bu turnuvada 60 gol barajına ulaşan dördüncü isim oldu (Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Raul ile birlikte).

Haberin Devamı

Real Madrid forması giyen Marco Asensio?nun Şampiyonlar Ligi'nde attığı beş golün dördü eleme turlarında geldi.

İlk maçta Real Madrid filelerini havalandıran Ajax oyuncusu Hakim Ziyech, bu turnuvadaki 30'uncu şutunda ilk golünü buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!