Rangers Napoli maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Rangers Napoli maçı saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 09:27

Rangers Napoli maçı ile iki ekip Şampiyonlar Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Rangers ile Napoli ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Bir İtalyan takımıyla en son 2006/07 UEFA Kupası yarı finalinde eşleşen Rangers, iki maçında da 0-0 berabere kaldığı Fiorentina'yı penaltılarla 4-2 mağlup etti. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Rangers Napoli maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Napoli, daha önce bir İskoç takımıyla tek Avrupa kupası eşleşmesine Fuar Şehirleri Kupası'nda çıktı (1967) ve ilk maçı 4-1 kazanmasına rağmen rövanşta Hibernian'a 5-0 mağlup olarak elendi.Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Ajax'a 4-0 mağlup olan Rangers, daha önce sadece 1996/97 sezonundaki ilk iki maçını kaybetti.

Bu sezon çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında Liverpool'u 4-1 mağlup eden Napoli, Eylül 2016'dan bu yana Kupa 1'de üst üste 2+ galibiyet alamıyor. Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında en az şut çeken takım olan Rangers, bu şutların yarısını Ryan Kent ile kaydetti.
Rangers Menajeri Giovanni van Bronckhorst, daha önce dört kez Şampiyonlar Ligi maçına çıktığı Ibrox'ta görev yaptığı son karşılaşmada Sturm Graz filelerini havalandırdı. Napoli'nin ilk hafta Liverpool'a attığı dört golün üçünde pay sahibi olan Piotr Zielinski, Şampiyonlar Ligi kariyerinde en fazla gole katkı sağladığı maçı oynadı. Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında dokuz Britanyalı oyuncuya turnuvada ilk kez forma veren Rangers, Eylül 1995'ten bu yana en yüksek sayıya ulaşan takım oldu. Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında en fazla çalım girişiminde bulunan, çalım atan, şut pası veren ve rakip ceza sahasında topla buluşan Napoli oyuncusu Khvicha Kvaratskhelia'ydı.

Haberin Devamı

RANGERS NAPOLİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Rangers Napoli maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!