Rachid Ghezzal: 'Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın'

Güncelleme Tarihi:

Rachid Ghezzal: Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2024 23:30

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta oyuncular, maç sonunda konuştu.

GHEZZAL: ÇOK HAK ETTİK

Bu kupayı çok hak ettik. Hiçbir zaman bırakmadık! Bugün eğlenme vakti. Beşiktaşlılar bundan zevk alın. Eğlenmeye devam edin.

GEDSON FERNANDES: ARTIK KUTLAMA VAKTİ

Bu sezon iyi bir sezon geçiremedik ama bugün Beşiktaş ailesi için elimizden geleni yaptık. Söyleyecek bir şey yok. Kupayı kazandık ve artık kutlama vakti. Bu sezon taraftara istediklerini veremedik. Hedeflerimiz büyük olsa da başaramadık. Bugünü taraftara armağan ediyorum. Hem kupayı almayı hem de Avrupa'ya gitmeyi başardık. Herkese teşekkür ediyorum.

CENK TOSUN: TARAFTARIMIZA BORÇLUYDUK

Taraftarımıza bu kupayı borçluyduk. Kötü bir sezon geçiriyorduk ve onların da bizim gibi kahrolduğunu biliyorduk. takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes her şeyini verdi. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Soyunma odasında da sevincimize devam ettik. Gerçekten çok mutluyuz çünkü bu kupayı hak ettik. Maçın geneline baktığımızda da hak eden bizdik. 2-2 bitseydi gerçekten çok üzülürdük. Beşiktaş için, ailemiz için ve yarın okula giden Beşiktaş formasıyla gidebilecek küçük çocuklarımız için oynadık.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!