PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2023 09:27

PSG Bayern Münih maçı iki ekip Şampiyonlar Ligi'nde 12. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 11 kez karşılaşan PSG ile Bayern, bu karşılaşmalarda eşit sayıda gol atarken; bu rekabette alınan galibiyet sayılarında Fransız ekibin 6-5 üstünlüğü bulunuyor. Bayern'i konuk ettiği beş Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kaybeden PSG, tek mağlubiyetini son karşılaşmada aldı. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'e 10+ kez rakip olan takımlar arasında en yüksek galibyet yüzdesi yakalayan ekip PSG. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki PSG Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı altı maçı da kazanan Bayern, bu karşılaşmalarda attığı 18 gole karşılık sadece iki gole izin verdi. Alman devi, daha önce sadece 2019/20'de çıktığı ilk 7+ karşılaşmadan da galip ayrıldı. Evinde oynadığı son 32 Şampiyonlar Ligi maçının sadece birinde gol atamayan PSG, boş geçtiği tek karşılaşmada Bayern'e 1-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi'nin 2019/20 sezonundan bu yana en fazla maç kazanan ve en yüksek galibiyet yüzdesi yakalayan takım Bayern. Şampiyonlar Ligi'nde 50+ maçta görev yapan oyuncular arasında en yüksek galibiyet yüzdesinin sahibi Bayern forması giyen Joshua Kimmich.

2017/18'den bu yana çıktığı 50 Şampiyonlar Ligi maçında 57 golde pay sahibi olan Kylian Mbappe, bu süreçte hem 20+ gol atan hem de 20+ asist yapan tek isim konumunda.Şampiyonlar Ligi'nin son iki sezonunda Bayern'in yıldızı Leroy Sane'den daha fazla golde pay sahibi olan sadece üç isim bulunuyor: Robert Lewandowski, Kylian Mbappe & Mohamed Salah.

Haberin Devamı

PSG'nin yıldızı Lionel Messi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde top taşımalar sonrası en fazla şutta pay sahibi olan oyuncu konumunda. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında boy göstermeye hak kazanan takımlar arasında gole kapama yapamayan tek ekip PSG. Bayern formasıyla 10+ Şampiyonlar Ligi maçına çıkan oyuncular arasında en sık gol atan isim, sahada kaldığı her 82 dakikada bir gol sevinci yaşayan Eric Maxim Choupo-Moting.

PSG BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

PSG Bayern Münih maçı saat 23:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!