Muhtemel 11'ler belli oldu! Manchester United Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? İşte canlı yayın bilgisi!

Güncelleme Tarihi:

Muhtemel 11ler belli oldu Manchester United Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi İşte canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 17:52

Manchester United Chelsea canlı yayın bilgisi takip ediliyor. Bu akşam oynanacak Manchester United Chelsea maçı için nefesler tutuldu. İngiltere Premier Lig’in 15. haftasında oynanacak karşılaşma tüm dünyada büyük bir heyecanla takip ediliyor. Manchester United Chelsea maçı hangi kanalda? sorusu da karşılaşmayı seyretmek isteyen futbol tutkunları tarafından merak ediliyor. Ezeli rakipler 3 puan hedefiyle sahaya çıkıyor. Peki, Manchester United Chelsea maçı saat kaçta, şifresiz mi?

Haberin Devamı

Premier Lig’de bu hafta Manchester United Chelsea maçı heyecanı yaşanıyor. Premier Lig’in 15. haftasında Manchester United evinde Chelsea’yi ağırlıyor. Ligde zorlu dönemler geçiren her iki takımın da 3 puana oldukça ihtiyacı var. İşte Manchester United Chelsea maçı ile ilgili tüm bilgiler…

MANCHESTER UNİTED CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Premier Lig’in 15. haftasında bu akşam heyecan dolu Manchester United - Chelsea maçı oynanacak. 6 Aralık Çarşamba günü oynanacak Manchester United Chelsea saat 23:15'da beIN SPORTS 2'de canlı yayınlanacak. Maçı 38 yaşındaki İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United: Onana; Wan-Bissaka, Maguire, Shaw, Reguilon; Amrabat, Mainoo; Rashford, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Haberin Devamı

Chelsea: Sanchez; James, Disasi, Silva, Colwill; Fernandez, Caicedo; Sterling, Palmer, Mudryk; Jackson

BAKMADAN GEÇME!