Pınar Karşıyaka evinde galip

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka evinde galip
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 17:15

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'u zor da olsa yenmeyi başardı: 74-67.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada bir ara farkı 30 sayıya çıkaran yeşil-kırmızılı ekip, Gaziantep farkı 3 sayıya kadar düşürse de salondan galip ayrıldı. Üst üste 2 mağlubiyetten sonra kazanan Kaf-Kaf, ligde 6 galibiyete ulaşarak nefes aldı. Karşıyaka'nın eski antrenörü Nenad Markovic'in çalıştırdığı Gaziantep Basketbol ise 3 galibiyetle düşme hattında son sırada kaldı. Sakatlıkları süren Allen ve Egemen'in forma giyemediği Kaf-Kaf'ta Waters 22, Jones 21 sayıyla skora katkı yaptı.


İki tarafın üst üste hücumlardan eli boş dönerek başladıkları maçta Karşıyaka, Jones'un 12, Waters'ın 8 sayısıyla üstünlüğü yakalayıp ilk periyodu 14 sayı farkla, 22-8 önde tamamladı. Yeşil-kırmızılı ekip, bu iki basketbolcunun skorer oyunlarını sürdürmesiyle ikinci periyotta farkı artırdı. Soyunma odasına 41-16 ev sahibi ekip üstünlüğüyle girildi. Devrenin ardından Kaf-Kaf, farkı 30 sayıya kadar taşısa da Gaziantep temsilcisi etkili bir oyunla farkı 17'ye düşürdü. Son periyot 56-39 başladı. Dördüncü periyotta Karşıyaka üst üste hücumlardan boş dönerken Gaziantep Basketbol, Armand ve Miller'la 30 sayıya çıkan farkı son 4 dakikaya girerken 5'e düşürdü. Bu dakikadan sonra devreye giren Kennedy, üst üste 6 sayıyla takımını ateşlemeye çalıştı. Son anları heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada fark 3 sayıya inse de Karşıyaka, taraftarının da desteğiyle salondan galip ayrıldı: 74-67.

BAKMADAN GEÇME!