Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Nicolas Pepe hangi mevkide oynuyor? Pepe Beşiktaş transferi ile gündemde!

Güncelleme Tarihi:

Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli Nicolas Pepe hangi mevkide oynuyor Pepe Beşiktaş transferi ile gündemde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2023 13:25

2023-2023 Trendyol Süper Ligi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları Nicolas Pepe ile devam ediyor. Arsenal teknik Direktörü Mikel Arteta'nın yeni sezonda kadroda düşünmediği Nicolas Pepe Beşiktaş transferi ile gündemde yer alıyor. Peki, Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Nicolas Pepe hangi mevkide oynuyor? İşte Nicolas Pepe Beşiktaş cephesinde son gelişmeler...

Haberin Devamı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Beşiktaş son olarak Oxlade Chamberlain'i kadrosuna kattığını açıkladı. Kanat bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar Nicolas Pepe'yi kadrosuna almak için hazırlıklara devam ediyor. Sky Sports'un haberine göre Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Buna göre Arsenal'ın oyuncu ile sözleşmesini feshetme konusunda yol aradığı belirtildi. Peki, Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Nicolas Pepe hakkında bilgiler...

Pepe kimdir, kaç yaşında, nereli Nicolas Pepe hangi mevkide oynuyor Pepe Beşiktaş transferi ile gündemde

NİCOLAS PEPE KİMDİR?

Nicolas Pépé, 29 Mayıs 1995 tarihinde Fransa'da doğmuştur. Sağ kanat pozisyonunda görev almaktadır. Premier League ekibi Arsenal'de forma giymektedir.

Haberin Devamı

Pépé üst düzey kulüp kariyerine Championnat National 3 ekibi Poitiers'de başladı. 2013 yılında 18 yaşındayken Angers'e imza attı ve 2015 yılında Orléans'ta kiralık olarak bir sezon geçirdi. 2017'de Lille takımına imza attı ve 2018-19 sezonunda UNFP Ligue 1 Yılın Takımı'na seçildi. O yaz, Pépé 72 milyon £ gibi kulüp rekoru bir ücret karşılığında Arsenal'e katıldı ve ilk sezonunda FA Cup'ı kazandı.

Fildişili bir ailenin çocuğu olarak Fransa'da doğan Pépé, Fildişi Sahili adına ilk maçına 15 Kasım 2016 tarihinde Fransa'ya karşı oynanan dostluk maçında çıktı. 2017, 2019 ve 2021 yıllarında Afrika Uluslar Kupası'na seçildi.

2019 yılında Lille'den 80 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibine Transfer olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, geçirdiği 4 sezonda beklenen performansa ulaşamamıştı.

Premier Lig'de çıktığı 80 karşılaşmada 16 gol ve 8 asistlik katkı üreten Pepe'nin kulübü Arsenal ile 1 senelik kontratı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!