Paris Saint-Germain, Milan'ı farklı yendi, Pepe tarihe geçti (Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları)

Güncelleme Tarihi:

Paris Saint-Germain, Milanı farklı yendi, Pepe tarihe geçti (Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 00:26

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3.hafta grup maçları bugün oynanan 8 karşılaşma ile tamamlandı. F grubunda yer alan Paris Saint-Germain, Milan'ı 3-0 mağlup ederken E grubunda Celtic, Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Öte yandan Beşiktaşlı eski futbolcu Pepe, bu akşam oynadığı maçla Devler Ligi tarihine geçti.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Fransa Ligue 1 temsilcisi Paris Saint-Germain ile İtalya Serie A ekibi Milan karşılaştı. Karşılaşmada Sloven hakem Slavko Vincic düdük çaldı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip PSG, 3-0'lık skorla kazandı. Fransa temsilcisine galibiyeti getiren golleri 32'nci dakikada Kylian Mbappe, 53'üncü dakikada Kolo Muani ve 89'uncu dakikada Kang-In Lee kaydetti. Bu sonucun ardından PSG gruptaki 2nci galibiyetini alarak 6 puanla liderliğe yükselirken, Milan grupta ilk mağlubiyetini alarak 2 puanla son sıraya geriledi.

ATLETICO ZORLU DEPLASMANDAN 1 PUAN ÇIKARDI

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İskoç temsilcisi Celtic ile İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Celtic Park'ta oynanan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetti. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibinin golleri 4'üncü dakikada Kyogo Furuhashi ve 28'inci dakikada Luis Palma kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 25'inci dakikada Antoine Griezmann ve 53'üncü dakikada Alvaro Morata'dan geldi. Atletico Madrid'te Antoine Griezmann 24'üncü dakikada penaltıdan yararlanamazken, 82'nci dakikada Rodrigo De Paul ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Celtic gruptaki ilk puanını aldı ve 1 puanla son sırada kaldı. Atletico Madrid ise gruptaki 2'nci beraberliğini alarak 5 puanla 2'inci sırada haftayı tamamladı.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain, Milanı farklı yendi, Pepe tarihe geçti (Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları)

PEPE TARİHE GEÇTİ

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Pepe, Antwerp - Porto maçında forma giyerek Şampiyonlar Ligi tarihinde maça çıkan en yaşlı futbolcu oldu. (40 yıl, 281 gün)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu
Feyenoord - Lazio: 3-1
Celtic - Atletico Madrid: 2-2

F Grubu
Newcastle United - Borussia Dortmund: 0-1
Paris Saint Germain - Milan: 3-0

G Grubu
Leipzig - Kızılyıldız: 3-1
Young Boys - Manchester City: 1-3

H Grubu
Barcelona - Shakhtar Donetsk: 2-1
Antwerp - Porto: 1-4

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!