Olimpiyatlar ne zaman? İşte 2020 Tokyo Olimpiyatlarında son durum!

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyatlar ne zaman İşte 2020 Tokyo Olimpiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2021 20:14

Olimpiyatlara kısa bir süre kala kota müsabakaları da sürüyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Kanada'da eleme müsabakaları oynayarak Tokyo bileti almaya çalışacak. Plaj voleybolu, yüzme ve atletizmde de kota müsabakaları yapılacak. Judo ve boksta ise dünya listelerinin açıklanmasıyla Türk sporcuların kota alması bekleniyor. Peki, Tokyo Olimpiyatları ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına 1 ay kalırken, şu ana kadar takım sporlarındaki isimler dahil 17 branşta toplam 89 milli sporcu kota almayı başardı. İşte, Tokyo Olimpiyatları hakkında son bilgiler...

Japonya'da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesi son bir aya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde giriliyor.

Japonya'nın başkenti Tokyo'da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük spor organizasyonu için geri sayım başladı.

Şu ana kadar alınan 89 kota içinde kadın sporcuların fazlalığı dikkati çekti. Alınan 89 kotanın 45'ini kadın milli sporcular elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!