Newcastle United Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Newcastle United Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 12:37

Newcastle United Dortmund maçı ile iki ekip Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşıyor... Newcastle ve Borussia Dortmund, ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Newcastle, Almanya takımlarına rakip olduğu beş karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. İngiliz takımlarına konuk olduğu son altı resmi maçı kaybeden Borussia Dortmund, bu karşılaşmalarda kalesinde 2+ gol gördü. Almanya temsilcisi, bu turnuvada İngiltere deplasmanlarındaki dört galibiyetini de dört farklı takımdan aldı.Şampiyonlar Ligi'ndeki en farklı galibiyetini son maçında PSG karşısında alan Newcastle, turnuvada iç sahada oynadığı karşılaşmalarının %60'ını kazandı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Newcastle United Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki son üç maçında gol atamayan Borussia Dortmund, daha önceki 28 karşılaşmanın yine üçünde ağları havalandıramamıştı. Alman ekibi, turnuvada dört karşılaşmalık kuraklık yaşamadı.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Newcastle'dan 14 fazla şut çeken Borussia Dortmund, henüz gol atamadı. İngiliz ekibi ise turnuvadaki en yüksek ikinci gole çevirme oranına sahip. 2023/24 Şampiyonlar Ligi sezonunda rakip ceza sahasında topla en az buluşan ve en düşük gol beklentisinde kalan takım Newcastle.

Borussia Dortmund bu maçı kaybetmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde 50 mağlubiyet alan 15'inci takım olacak. Turnuvada 148 karşılaşmaya çıkan Alman ekibi, bu mağlubiyet sayısına 150 mücadeleden önce ulaşan sekizinci ekip olabilir.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde önde kaptığı toplarla Borussia Dortmund'dan daha fazla şut çeken tek takım Real Sociedad. Newcastle ise rakiplerine bu şekilde şut şansı tanımayan yedi ekipten biri konumunda. Geçen sezondan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde en fazla süre alan orta saha oyuncusu Sandro Tonali. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund forması giyen Julian Brandt'tan daha fazla şut pası veren bir oyuncu bulunmuyor.

Haberin Devamı

NEWCASTLE UNİTED DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Newcastle United Dortmund maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN dijital platformundan ve TV 8,5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!