NBA'de olay kavga! Rudy Gobert, takım arkadaşı Kyle Anderson’a yumruk attı

Güncelleme Tarihi:

NBAde olay kavga Rudy Gobert, takım arkadaşı Kyle Anderson’a yumruk attı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2023 09:40

Minnesota Timberwolves'ta Rudy Gobert, New Orleans Pelicans maçında alınan molada takım arkadaşı Kyle Anderson’a yumruk attı

Haberin Devamı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA’de Minnesota Timberwolves, sezonun son maçında New Orleans Pelicans ile kozlarını paylaştı.

Sahasında 108-111 galip gelen Minnesota Timberwolves, bu sonuçla birlikte Batı Konferansı’nı 8. sırada tamamladı ve Play-In’de Los Angeles Lakers‘ın rakibi oldu.

TAKIM ARKADAŞINA YUMRUK ATTI

Minnesota Timberwolves forması giyen Fransız yıldızı Rudy Gobert, karşılaşmanın ilk yarısında alınan bir mola esnasında takım arkadaşı Kyle Anderson’la kavga etti.

Sakin başlayan sözlü tartışmanın uzamasının ardından tansiyon giderek yükseldi ve Rudy Gobert, sinirlerine hakim olamayıp Kyle Anderson’ın göğsüne yumruk attı. 

DEVRE ARASINDA EVE YOLLADILAR

Yaşanan bu skandal olayın ardından Kyle Anderson diğer takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Minnesota Timberwolves yönetimi, devre arasında Rudy Gobert'i evine gönderdi.

 

SAYI LİDERİ EMBIID, ASİST LİDERİ HARDEN, RİBAUND LİDERİ SABONIS OLDU

Philadelphia 76ers’da maç başına 33.1 sayı ortalaması ile oynayan Joel Embiid, normal sezonun sayı lideri oldu. Embiid’i, Dallas’ta 32.4 sayı ortalaması yakalayan Luka Doncic ile Portland’da 32.2 sayı ortalaması elde eden Damian Lillard takip etti.

NBAde olay kavga Rudy Gobert, takım arkadaşı Kyle Anderson’a yumruk attı

Asist lideri ise yine Philadelphia’da maç başına 10.7 asist ortalaması tutturan James Harden oldu. Harden’ı 10.2 ortalamayla Atlanta’dan Trae Young ve 9.8 ortalamayla Denver’dan Nikola Jokic izledi.

Ribaund liderliğinde de 12.3 ribaund ortalamasıyla Sacramento Kings forması giyen Domantas Sabonis zirvede yer aldı. Ribaund sıralamasında 11.8 ortalamayla Denver’dan Nikola Jokic ikinci, 11.8 ortalamayla Milwaukee’den Giannis Antetokounmpo ise üçüncü oldu.

MİLLİ BASKETBOLCULARIN PERFORMANSLARI

Houston Rockets ile NBA’deki ikinci sezonunu geçiren Alperen Şengün, ortalama 29 dakika süre aldığı sezonu 14.8 sayı, 9 ribaund ve 3.9 asist ortalamaları ile tamamladı.

Haberin Devamı

NBAde olay kavga Rudy Gobert, takım arkadaşı Kyle Anderson’a yumruk attı

Cleveland Cavaliers ile play-off’lara yükselme başarısı gösteren Cedi Osman, maç başına ortalama 20.2 dakika süre aldığı sezonda 8.8 sayı, 2.3 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakaladı.

Philaladelphia 76ers ile play-off’larda mücadele edecek Furkan Korkmaz, 9 dakika ortalama süreyle 3.6 sayı, 1.1 ribaund ve 0.6 asist istatistikleri kaydetti.

Miami Heat ile play-in’lerde galibiyet arayacak olan Ömer Faruk Yurtseven ise 7.4 dakika ortalaması ile 3.3 sayı, 2 ribaund ve 0.3 asist üretti.

BAKMADAN GEÇME!