NBA'de büyük skandal! Meyers Leonard canlı yayında Yahudi karşıtı kelime kullanınca...

Güncelleme Tarihi:

NBAde büyük skandal Meyers Leonard canlı yayında Yahudi karşıtı kelime kullanınca...
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 11:32

NBA'de Miami Heat forması giyen basketbolcu Meyers Leonard, dün akşam büyük bir skandala imza attı. Oyun oynarken canlı yayın açan Leonard, Yahudileri aşağılayan bir kelime kullandı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber- NBA'de geçen sezon final oynayan Miami Heat'ı ABD'li uzunu Meyers Leonard, Call of Duty oynadığı sırada açtığı canlı yayında Yahudi karşıtı bir kelime kullandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu durum sonrasında NBA soruşturma başlattı.

Miami Heat, yaptığı açıklamada Leonard'ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını ve soruşturma süresince NBA ile ortaklaşa çalışacağını duyurdu.

Bu olayların ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan Meyers Leonard, özür diledi.

Meyers Leonard şu ifadeleri kullandı:

"Kullandığım kelime için çok üzgünüm. O sırada bu kelimenin anlamını tam bilmiyordum. Bu konudaki cahilliğim, Yahudileri aşağılamak için kullanılan bu kelimeyi kullanmam için bir bahane değil. Tamamen benim hatam. Ben böyle bir insan değilim. Takım arkadaşlarımdan, koçlarımdam, Miami Heat yönetiminden, kulüp bünyesinde çalışan herkesten, NBA'den ve bütün Yahudilerden özür dilerim. Bu olay sonrasında daha iyi bir insan olup hatamı telafi etmek için her şeyi yapacağıma söz veriyorum."

Haberin Devamı

"AİLEMDE ORDUDA GÖREV ALANLAR VAR, DİZ ÇÖKEMEM" DEMİŞTİ

NBA'de geçen sezon oyuncuların ırkçılık protesto etmek için milli marş sırasında diz çöktüğü dönemde diz çökmeyen Meyers Leonard, buna sebep olarak ailesinde orduda görev yapan kişiler olmasını göstermişti.

NBAde büyük skandal Meyers Leonard canlı yayında Yahudi karşıtı kelime kullanınca...

NBAde büyük skandal Meyers Leonard canlı yayında Yahudi karşıtı kelime kullanınca...

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!