NBA Yaz Ligi'nde bir Türk daha sahne aldı! Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtseven'den sonra Şehmus Hazer...

Güncelleme Tarihi:

NBA Yaz Liginde bir Türk daha sahne aldı Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtsevenden sonra Şehmus Hazer...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2021 10:17

NBA'de Yaz Ligi heyecanı devam ediyor. Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtseven'den sonra Şehmus Hazer de Cleveland Cavaliers ile ilk NBA Yaz Ligi maçına çıktı.

Haberin Devamı

Geçen sezonu Beşiktaş'ta geçiren ve Fenerbahçe Beko'nun da transfer etmek istediği milli basketbolcu Şehmus Hazer, Cleveland Cavaliers'ın davetlisi olarak NBA Yaz Ligi'ne gitmişti. Şehmus, geçtiğimiz gece Yaz Ligi'ndeki ilk maçına çıktı.

Cleveland Cavaliers'ın New Orleans Pelicans ile yaptığı maçta 10 dakik 49 saniye süre alan Şehmus, 7 sayı ile oynadı. Şehmus asist ya da ribaunt istatistiklerinde kağıda giremedi. 22 yaşındaki milli basketbolcu, denediği tek üçlükte isabet bulurken, diğer 4 sayısını da serbest atış çizgisinden kaydetti. Şehmus, çizgiden 4'Te 4 ile oynadı.

Mücadeleyi ise New Orleans Pelicans 87-74 kazandı.

ÖMER FARUK'TAN YİNE 'DOUBLE-DOUBLE'

Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, ABD'nin Las Vegas kentinde devam eden NBA Yaz Ligi'nde 4. maçına çıktı.

Haberin Devamı

Jazz'a 84-65 kaybettikleri karşılaşmada ilk 5'te başlayıp 30 dakika 52 saniye süre alan Ömer Faruk, 16 sayı, 11 ribauntla "double-double" yaparken, istatistiklerine 3 blok ve 3 top çalma da ekledi.

NBA Yaz Ligi'nde 4. maçında da göz dolduran 23 yaşındaki pivot, Lakers'a karşı 27 sayı, 19 ribaunt, Warriors önünde 25 sayı, 8 ribaunt, Memphis Grizzlies karşısında 23 sayı, 11 ribauntla oynamıştı.

NBA Yaz Liginde bir Türk daha sahne aldı Alperen Şengün ve Ömer Faruk Yurtsevenden sonra Şehmus Hazer...

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!