Misli'den Günün Süper İddaa Tercihleri (6 Ocak 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (6 Ocak 2024)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 12:15

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün süper tercihleri…

Rizespor - Hatayspor: Maç Sonucu 1 (1.75 yerine 1.80)                                              

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor - Hatayspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin sahadan 3 puanla ayrılacağı görüşünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Evinde son 3 lig maçını kazanan Çaykur Rizespor, erteleme maçının da olduğu fikstürde taraftarı önünde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacak. Bu elbette çok büyük bir avantaj ve İlhan Palut için rüzgarı tamamen arkasına alma fırsatı… Hatayspor ise ilk yarının sonunu iyi getiremedi. Sadece sonuç bazlı değil oyun olarak da problemliler. Tercihim; Çaykur Rizespor’un galibiyeti olacak. Oran da oldukça davetkar…

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (6 Ocak 2024)

Başakşehir – Adana Demirspor: Maç Sonucu 1 (1.87 yerine 1.92)                      

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Başakşehir – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin karşılaşmayı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Başakşehir son 3 lig maçından 7 puan çıkarmayı başardı. Form tuttuklarını söyleyebilirim. Adana Demirspor adına biraz finansal problemler olduğu ortada. Bu atmosferde Başakşehir avantajlı.

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (6 Ocak 2024)

Millwall – Leicester City: Maç Sonucu 2 (1.59 yerine 1.62)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Millwall – Leicester City karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Millwall, bana kalırsa ligin en büyük hayal kırıklıklarından birisi. Savunma futbolunu büyük ve güzel bir kaliteyle oynayıp kontralar sayesinde buldukları gollerle sonuca gidebiliyorlardı ancak bu sezon savunmada da sıkıntılar çekiyorlar hücumda da. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den Championship'e düşen Leicester City ise ligin tartışmasız en kaliteli ekibi. Bu maçın da bence favorileri onlar.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (6 Ocak 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!