Misli'den Günün Süper İddaa Tercihleri (27 Kasım 2023)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (27 Kasım 2023)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2023 11:30

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün süper tercihleri…

Başakşehir - Pendikspor: X-2 Çifte Şans (1.67 yerine 1.72)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Başakşehir - Pendikspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, konuk ekibin Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Başakşehir ateş hattında; son 4 maçını kazanamadı ve Emre Belözoğlu'nun ardından Çağdaş Atan tercihi de gidişatı değiştiremedi. Bu 3 cümle aslında İstanbul ekibinin ne kadar sıkıntılı bir durumda olduğunu özetliyor. Pendikspor ise kısıtlı kadrosuna rağmen yeni hocası Ivo Vieira ile doku uyumunu yakaladı. Başakşehir'in her ne kadar bu maçta reaksiyon göstermesi beklense de ben konuk takımın yenilmeden 90 dakikayı tamamlayacağını kanaatindeyim.

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (27 Kasım 2023)

Hellas Verona - Lecce: X-2 Çifte Şans (1.27 yerine 1.30)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Hellas Verona – Lecce karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, Lecce’nin yenilmeyeceğini düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Ligde ilk 2 maçını kazanan Verona, ondan sonra oynadığı 10 maçta 2 beraberlik, 8 yenilgi aldı. Ayrıca bu 10 maçta sadece 4 gol atabildi. Oyun anlamında ligin en vasat ekiplerinden biri. Lecce de iyi gitmiyor. Evlerinde her zaman tehlikeli bir ekip olduklarını daha önce de belirtmiştim. Milan karşısında bunu gösterdiler. 7 maçtır kazanamıyorlar. Yine de onları Verona’ya göre daha iyi durumda görüyorum. Deplasmanda da olsalar en azından kaybetmeyeceklerini düşünüyorum.

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (27 Kasım 2023)

Bologna - Torino: Maç Sonucu 1 (2.08 yerine 2.14)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bologna - Torino karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını öngörüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Oyun anlamında ligin keyif veren takımlarından biri olan Bologna, iç sahada kazanmaya yönelik hamleleri başarılı bir şekilde uyguluyor. Torino, son maçlarda oyun iştahını arttırmış olsa da bana göre hala beklentilerin gerisinde. Bologna, rakibine oranla daha güvenilir durumda. Güzel oranıyla Bologna galibiyeti değerlendirmeye değer bir tercih. Alternatif düşünenler için tavsiyem toplam gol sayısı 2,3 bahsi olacak.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (27 Kasım 2023)

Alayına misli! Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!