Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (6 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (6 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2024 11:45

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Real Madrid – RB Leipzig: İlk Yarı Sonucu 1 (1.83 yerine 1.86)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Real Madrid – RB Leipzig karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, karşılaşmanın ilk yarısını Real Madrid’in kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Red Bull Arena'da mücadeleyi 1-0 kazanan Real Madrid taraftarı önünde avantajlı olarak sahaya çıkıyor. Hafta sonu ligde konuk olduğu Valencia karşısında ilk yarıyı 2-1 geride kapatan ev sahibi ekip ikinci devrenin son dakikalarında galibiyet için attıkları gol sayılmadan maçı bitiren hakemin kararına büyük bir tepki gösterdi. Fakat karar değişmeyince sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp 1 puana razı oldular. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri turu geçebilmek adına iç saha avantajıyla maça tempolu başlayacaklardır. Leipzig ise hafta sonu konuk olduğu Bochum karşısında 4-1 kazanarak ilk 3 için önemli bir galibiyet elde etti. Özellikle ilk karşılaşmada önemli pozisyonlara giren konuk ekip son vuruşlarda etkisiz kalmıştı. Takım olarak zorlu bir deplasmana çıkacak olan Leipzig'de kart cezası olan savunmacı Simelakan kadroda yer almıyor. Taraftarının önünde mutlak favori olarak sahaya çıkacak Real Madrid baskılı bir futbolla maça başlayarak ilk devreyi önde bitirir.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (6 Mart 2024)

Sporting CP – Atalanta: Karşılıklı Gol Var (1.49 yerine 1.51)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sporting CP – Atalanta karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Avrupa Ligi'nde son 16 heyecanı başlıyor. Ev sahibi Sporting Lizbon, bir önceki turda Young Boys'u elemeyi başardı. Hücum potansiyellerini sahaya yansıttıklarında çok tehlikeli bir takım olabiliyorlar. Bunu oynamış oldukları diğer maçlarda net bir şekilde gördük. İtalya temsilcisi Atalanta ise, son dönemde başarısız sonuçlar alıyor. Yerel ligde oynadığı son 3 maçtan sadece 1 puan alabildiler. Zorlu Portekiz deplasmanından avantajlı bir skorla dönebilmek başlıca hedeflerinden. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Tavsiyem; KG VAR.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (6 Mart 2024)

Watford – Swansea City: Karşılıklı Gol Var (1.52 yerine 1.55)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Watford – Swansea City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Ev sahibi son 10 resmi maçta sadece 1 kez kazandı. O galibiyet de herkesin yendiği ligin dibindeki Rotherham United deplasmanında 1-0’lık skorla geldi. Sezon ortası işler kötü giderken sözleşme uzatan TD Valerien Ismael için çanlar çalmaya başladı. Takım 44 puanda ve kümede kalma hattı ile fark 6 puana indi. Son 2 maçını kazanan Swansea City de 42 puana çıktı ve onlar da kümede kalma savaşının içinde. Son 2 deplasman maçında Sunderland ve Hull City’yi yendiler. Stresli geçmesini beklediğim maçta iki ekibin de gol bulacağını düşünüyorum ve tercihim KG Var’dan yana.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (6 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!