Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (25 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (25 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2024 12:32

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Trabzonspor – Adana Demirspor: Maç Sonucu 1 (1.49 yerine 1.51)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Hikmet Karaman göreve geldikten sonra Adana Demirspor hiç kazanamadı. Hatta geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında geri dönüşe imza atmasalar ve 1 puanı koparmasalar, Güney ekibinde hoca değişikliği gündeme gelecekti. Kısacası Mavi-Lacivertliler kaygan bir zeminde ilerliyor. Trabzonspor ise tam tersi bir atmosferde. Üst üste 3 resmi maçı kazandı Fırtına. Fikstür konusunda da avantajlılar. Çünkü sıradaki 5 karşılaşmanın 4'ü iç sahada. Bordo-Mavililer'i 3 puana yakın görüyorum. Pepe ve Onuachu'nun geri dönüşüyle birlikte bu kez Abdullah Avcı'nın eli hamle konusunda da güçlü.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (25 Şubat 2024)

Chelsea - Liverpool: KG Var (1.33 yerine 1.54)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Chelsea - Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik’in tahmini iki takımın da karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

İngiltere Lig Kupası finalinde ülkenin iki büyük takımı Wembley'de kupa için kozlarını paylaşacak. Ligdeki performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Chelsea, son dönemlerde eski durumundan uzak çok fazla skor üretebiliyor. Özellikle Cole Palmer'ın müthiş performansı takımın hücum gücünü çok daha arttırdı. Liverpool ise bence bu sezon ligin en iyi takımı. Sezon genelinde çok fazla sakatlık vermelerine rağmen hâlâ en iyi top oynayan takım olarak ligin zirvesinde yarışıyorlar. Normal şartlarda deplasman ekibini favori görüyor ve ezeli rakibinin karşısında kupayı kaldıracağını düşünüyorum ancak iki takımın da as kalecilerinin sakat olması bu denli baskılı bir maçta hatalara neden olabilir. Karşılıklı gol bahsini mantıklı görüyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (25 Şubat 2024)

İstanbulspor - Beşiktaş: Maç Sonucu 2 (1.34 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İstanbulspor – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

İstanbulspor lige en erken havlu atan takım olacak gibi gözüküyor. Beşiktaş bu deplasmanda hata yapmak istemeyecektir. Dengeli bir galibiyet bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (25 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!