Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 10:06

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Gaziantep – Beşiktaş: İlk Yarı Sonucu X (1.92 yerine 1.95)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gaziantep – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmanın ilk yarısında eşitliğin bozulmamasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Başakşehir'den sonra Antalyaspor'a da kaybeden ve düşme hattından kurtulamayan Gaziantep FK, Marius Sumudica'yı yollayıp Selçuk İnan'ı takımın başına getirdi. Selçuk Hoca'yı daha önce kısa bir süre Kasımpaşa'nın başında izlemiştik. Sumudica'ya kıyasla dörtlü savunma tercihi yapmıştı. Bir anda dengeleri değiştirir mi yoksa üçlü ile devam mı eder? Maç saati anlayacağız... Beşiktaş ise iyi bir seri (gol yememe) yakalamıştı ancak derbide Galatasaray'a yenildi. Al-Musrati'nin maçın başında kendi kalesine attığı golü çeviremeyip 1-0 kaybettiler. Omar Colley cezalı. Salih Uçan, Tayfur Bingöl sakat... Gaziantep FK için 1 puan bile değerli. Alt sıralarda her takım birbirine çok yakın. Selçuk İnan ilk maçından çok risk almayacaktır diye düşünüyorum. Fernando Santos da kontrollü oyunu benimsiyor. İlk yarı dengede geçebilir.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Mart 2024)

Grenoble – Stade Laval: Karşılıklı Gol Var (1.88 yerine 1.91)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Grenoble – Stade Laval karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Laval son haftaların düşüşte olan takımı olsa da 4 maçta hiç kaybetmediler ve bir şekilde gol atmayı başarabilen bir takım konumundalar. Grenoble ise son 4 maçını da kaybetti ve kaybettiği takımlar ligin alt sıralarındaki takımlardı. Kendilerini evlerinde oyadıkları bu maçta biraz daha cesur oynarken görebileceğimizi düşünüyorum çünkü Laval biraz daha açık oynayan bir takım. Karşılıklı gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Mart 2024)

Almeria – Sevilla: Karşılıklı Gol Var (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Almeria – Sevilla karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Almeria, her geçen hafta La Liga 2’ye düşmeye bir adım daha yaklaşıyor. Celta Vigo karşısında hiçbir şey üretemediler. Sezonun bitmesine son 11 maç kala henüz maç kazanamadılar. Evlerinde daha cesur oynuyor ve kaybedecek bir şeyleri de kalmadı. Sevilla ise son 5 maçta 3 galibiyet alarak alt sıralardan biraz olsun uzaklaştı. Sociedad karşısında önemli bir galibiyet aldılar ve moralli çıkacaklar. Almeria karşısında da skor bulma olasılıklarını yüksek görüyorum. Ancak ev sahibi de sahasında en azından bir gol bulacaktır. Karşılıklı gol var ve 2.5 üst seçenekleri öne çıkıyor.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!