Misli'de 2 maçlık iddaa kuponu oynadı, 110 bin 163 TL kazandı

Güncelleme Tarihi:

Mislide 2 maçlık iddaa kuponu oynadı, 110 bin 163 TL kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2024 13:04

2 maçlık iddaa kuponu yaptı, İY/MS tercihlerinde bulundu. 250 TL yatırıp 110 bin 163 TL kazandı! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor.

Bir Misli üyesi 3 Şubat Cumartesi günü oynanan 2 maça oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu.

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz.

Ayrıca normalin üzerinde oranlarla ek kazanç elde edebileceğiniz “Şampiyon Oranlar” artık Misli’de…

Bologna – Sassuolo maçı gitti, geldi…

İtalya Serie A’da oynanan Bologna – Sassuolo karşılaşmasına “İlk Yarı 2 / Maç Sonucu 1” oynayan Misli üyesi ilk yarıyı Sassuolo’nun önde kapatacağını ancak maçı Bologna’nın kazanacağını düşündü. Maç tam da istediği gibi başladı konuk ekip Sassuolo, 13. dakikada öne geçti. Ancak Sassuolo’nun 24. dakikada kendi kalesine attığı gol hesapları karıştırdı (1-1) Üye, yeniden Sassuolo’dan ilk yarı gol beklemeye başladı. Beklenen gol 34. dakikada geldi ve konuk ekip yeniden üstünlüğü aldı. İlk 45 dakika Sassuolo’nun 1-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Tahminin tutması için artık Bologna’nın maçı kazanması gerekiyordu. Ev sahibi oyun hakimiyetini iyice alsa da golü bir türlü bulamadı. Ancak 73. dakikada genç oyuncu Giovanni Fabbian’dan gelen gol maçın seyrini değiştirdi. Beraberliği yakalayarak moral bulan Bologna, galibiyet için yüklenmeye başladı. 83. dakikada sahneye Lewis Ferguson çıktı ve Bologna’yı 3-2 öne geçirdi. Maçın skorunu tayin eden gol ise 86’da Alexis Saelemaekers’tan geldi. Bologna, seyircisi önünde hata yapmadı ve maçı 4-2 kazandı. Misli üyesi “İY 2 / MS 1” tercihi ile tam 24.70 oran bildi.

Mislide 2 maçlık iddaa kuponu oynadı, 110 bin 163 TL kazandı

VAR kararı kuponun kaderini değiştirdi…

Hollanda Eredivisie Ligi’nde oynanan Nijmegen – Heracles karşılaşmasına da yine “İlk Yarı 2 / Maç Sonucu 1” oynayan Misli üyesi bu maça da 20.80 oranlık bir tercih yapmış oldu. Maçtaki ilk gol çok erken geldi. Konuk ekip Heracles, 3. dakikada deplasmanda 0-1 öne geçti. İkinci golü arayan Heracles, 16. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Ancak VAR incelemesi sonrası pozisyonun ofsayt olduğuna karar verildi. Eğer gol verilse Nijmegen açısından çok zor bir maç olacaktı. İlk yarıda başka gol olmayınca Heracles, soyunma odasına 0-1 üstünlükle gitti.

Haberin Devamı

Artık Nijmegen’in maçı kazanması kuponun tutması demekti. İlk yarının ortalarından sonra üstünlüğü alan Nijmegen, ikinci yarıya da hızlı başladı. 51. dakikada kazandıkları penaltıyı gole çevirerek skoru eşitlediler. (1-1) Nijmegen, golden sonra da geri adım atmadı ve baskısı iyice artırdı. 59. dakikada Koki Ogawa, kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve skoru 2-1’e getirdi. Rüzgârı iyice arkasına alan ev sahibi 66. dakikada Tjarron Chery ile 3. golü buldu. Sonrasında maçı kontrolünde götüren Nijmegen, mücadeleyi 3-1 kazandı.

Misli üyesi böylece 2 maçta 513.76 oran tutturarak 250 TL’ye 110 bin 163 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Mislide 2 maçlık iddaa kuponu oynadı, 110 bin 163 TL kazandı

Mislide 2 maçlık iddaa kuponu oynadı, 110 bin 163 TL kazandı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!