Milli maçlar ne zaman? (Türkiye -Norveç ve Letonya maçlarının tarihi)

Güncelleme Tarihi:

Milli maçlar ne zaman (Türkiye -Norveç ve Letonya maçlarının tarihi)
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2021 07:41

A Milli Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 1 maçı geride bıraktı. Ay-Yıldızlı ekibimiz Hollanda'nın ardından Norveç ve Letonya ile karşı karşıya gelecek. Milli maçlar bu hafta sonu tamamlanmış olacak. Peki, Türkiye -Norveç ve Letonya maçları ne zaman? İşte milli maçların detayları...

Haberin Devamı

Süper Lig'de 31. hafta maçlarının sona ermesinin ardından milli ara heyecanı yaşanıyor. A Milli Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nin ilk maçını Hollanda ile oynad. A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında evinde Hollanda'yı 4-2 mağlup etti. Ay-Yıldızlı ekibimiz hafta sonu ise Norveç ve Letonya ile karşılaşacak. 

NORVEÇ MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 27 Mart Cumartesi günü İspanya'da Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. A Milli Takım, yarın sabah Norveç karşılaşmasının oynanacağı İspanya'nın Malaga kentine gidecek. Ay-yıldızlılar, Norveç maçının son çalışmasını bu kentteki La Rosaleda Stadı'nda yapacak. La Rosaleda Stadyumu'nda 27 Mart Cumartesi günü oynanacak Norveç-Türkiye karşılaşması, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE LETONYA MAÇI DETAYLARI

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 30 Mart Salı günü oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşması, saat 21.45'te başlayacak ve TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!