Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Milli ara ne zaman Milli maçlar ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2023 15:36

Milli maç arası tarihleri ve TFF Süper Lig fikstürü ile belli oldu. EURO 2024 Elemeleri ve Dünya Kupası Eleme mücadeleleri dolayısıyla Süper Lig'e bir süreliğine ara verilecek. Ay Yıldızlıların karşılaşmaları nedeniyle Süper Lig maçları belirlenen tarih aralığında 1 hafta oynanmayacak.. Galler-Türkiye müsabakası 21 Kasım 2023 tarihinde Galler'de oynanacak. Peki, Süper Lig milli maç arası hangi tarihte, ne zaman? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Süper Lig'de milli ara ne zaman sorusu, sporseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. A Millî Takımı, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Galler ile karşılaşacak. Ay Yıldızlılar, bir Galler maçı öncesinde ise Almanya ile mücadele edecek. 2026 Dünya Kupası Elemeleri ve 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçları nedeniyle, Süper Lig'de milli maç arası verilecek. Milli maç arası yaklaşık 2 hafta sürecek. Peki, milli ara ne zaman başlayacak? Süper Lig milli maç arası hangi tarihte? İşte, Süper Lig milli ara takvimi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

MİLLİ ARA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023 2024 Süper Lig'in 12. haftası 12 Kasım Pazar günü tamamlanacak. 13 Kasım sonrası milli ara başlayacak. EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Galler Türkiye mücadelesi 21 Kasım 2023 tarihinde oynanacak.

Haberin Devamı

A Milli Takımımız programda değişiklik olmaz ise 18 Kasım tarihinde ise Almanya ile hazırlık mücadelesine çıkacak.

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli ara sonrası Süper Lig maçları, 25 Kasım tarihinde yeni hafta ile devam edecek.

BAKMADAN GEÇME!