Metin Görgün’ü kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Metin Görgün’ü kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2022 22:16

Türk voleybolunun sembol isimlerinden, gazetemizin yazarlarından Metin Görgün, vefat etti.

Haberin Devamı

Eski milli voleybolcu ve yazar Metin Görgün (61), vefat etti.

Hürriyet, Metin Görgün’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

Metin Görgün için Türkiye Voleybol Federasyonu başta olmak üzere birçok kulüp taziye mesajı yayımladı:

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

"Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz"

FENERBAHÇE OPET

"Türk voleyboluna sporcu, yazar, programcı ve yorumcu olarak değerli katkılar sağlayan eski milli voleybolcu Metin Görgün’ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

VAKIFBANK

Haberin Devamı

"Türk voleybolunun önemli isimlerinden Metin Görgün’ün vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

ECZACIBAŞI

"Eski sporcumuz, voleybol camiasının değerli isimlerinden Metin Görgün’ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm voleybol camiasına başsağlığı dileriz."

GALATASARAY

"1979 yılında kulübümüze transfer olan, formamızı terletmiş eski milli oyuncularımızdan Metin Görgün'ün vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz."

METİN GÖRGÜN KİMDİR?

Metin Görgün, 16 yıl profesyonel olarak Galatasaray, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da voleybol oynadı ve 85 kez de milli takım formasını giydi.

Türkiye Ligi'nde 4 kez şampiyonluk yaşayan Görgün, spor kariyerini noktaladıktan sonra plaj voleybolunun Türkiye'ye getirilmesinde ve gelişmesinde ciddi rol aldı. Görgün, 1996 yılından itibaren de Hürriyet, CNN Türk, Milliyet, Vatan ve Sports TV'de voleybola medya alanında katkılar yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!