Merih Demiral gerçeği ortaya çıktı! Juventus, Manchester United ve Manchester City'yi reddetmiş...

Güncelleme Tarihi:

Merih Demiral gerçeği ortaya çıktı Juventus, Manchester United ve Manchester Cityyi reddetmiş...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2020 15:11

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ı İngiltere Premier Lig'den Manchester United, Manchester City, Leicester City ve Everton'ın istediği ancak Juventus'un 22 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünmediği belirtildi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | İtalyan basınında yer alan haberlerde geçen yaz transfer döneminde Sassuolo'dan Juventus'a 18 milyon Euro karşılığı transfer edilen Merih Demiral için devre arasında Manchester United, Manchester City, Leicester City ve Everton'ın Torino ekibine teklif yaptığı ancak reddedildiği belirtildi.

Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Merih Demiral'ın Hollandalı Matthijs De Ligt ile birlikte takımın gelecekteki savunma ikilisi olduğunu söylemişti.

Juventus'un savunmasında İtalyan futbolcular Chiellini(35) ve Bonucci(32) forma giyiyor. Gelecek sezonlarda bu ikilinin yerini Merih - De Ligt ikilisinin alması bekleniyor.

Merih Demiral, Ocak ayında oynanan Roma maçından önceki dönemde Chiellini'nin sakatlığı sırasında formayı almış ve başarılı maçlar çıkararak dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

22 yaşındaki futbolcu ocak ayında Roma ile Juventus arasında oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve sol diz ön çapraz bağlarından kopmasından dolayı ameliyat edilmişti. Merih'in sahalara dönüşünün 6-7 ay süreceği belirtilmişti.


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!