Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 10:41

Yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle bir süre önce Atatürk Havalimanı’nda yaşayan ve daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılan eski milli basketbolcu Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi.

Haberin Devamı

 

Yaşadığı problemler sebebiyle Atatürk Havalimanı’nda kalan ve ABD’ye gitmek isteyen basketbolcu Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi

Basketbol spikeri İsmail Şenol, twitter hesabından paylaştığı mesajlarla bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Şanlı’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Nisan ayında hastaneye yatırılan genç basketbolcunun tedavisi başarıyla tamamlandı. Bu süreçte Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri Şanlı’yla yakından ilgilendi.

Mehmet Şanlı, şu andan itibaren iyi koşullarda bakım görmeye devam edilmesi ve rehabilitasyonu için, İzmir Seferihisar’daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleştirildi.

TBF’nin Mehmet Şanlı’ya maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdı. Tedavi sürecinde basketbol antrenörü olarak kendini geliştirmesi için de ayrı bir planlama var.

Haberin Devamı

İşte İsmail Şenol’un verdiği bilgiler;

Â

Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi

 

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!