Marsilya'da Cengiz Ünder, attığı gol sonrası Fransa manşetlerinde: "En iyi zamanda uyandı"

Güncelleme Tarihi:

Marsilyada Cengiz Ünder, attığı gol sonrası Fransa manşetlerinde: En iyi zamanda uyandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2021 11:10

Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, Ligue 1'in 12. haftasında Clermont'u 1-0 yendikleri maçta sahneye çıkarken, Fransız basını milli futbolcu için övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1'in 12. haftasında Marsilya deplasmanda Clermont'u 1-0 mağlup ederken, karşılaşmaya milli futbolcu Cengiz Ünder damga vurdu.

Mücadelenin 25. dakikasında sahneye çıkarak topu ağlara gönderen milli futbolcu, takımı Marsilya'ya 3 puanı getirmeyi başardı.

Bu sezon 13. resmi maçında 5. golünü kaydeden ve takımın en golcü isimlerinden olan Cengiz Ünder, Fransız basınında da en çok konuşulan isimlerden oldu.

Fransa'nın en ünlü spor gazetesi L'Equipe, "Cengiz Ünder Marsilya için en iyi zamanda uyandı" başlığını attı ve "Sezon başında sakatlanmadan önce bir hayli etkili olan Türk kanat oyuncusu, Clermont karşısında maçın tek golünü attı" ifadelerini kullandı.

Foot01 ise, "Marsilya'da sezonun ilk bölümünün en iyilerinden biri Cengiz Ünder. Clermont'a karşı da gol atarak takımıyla müthiş bir şekilde bütünleşti." satırlarını yazdı.

Haberin Devamı

Le Parissen, "Marsilya deplasmandaki şanssızlığını Cengiz Ünder ile kırdı" yazarken, La Provence, "Marsilya Cengiz Ünder sayesinde üst sıralarda" başlığını attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!