Marsel İlhan ikinci turda elendi

Güncelleme Tarihi:

Marsel İlhan ikinci turda elendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 19:34

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Antalya Open turnuvasında Marsel İlhan ikinci turda elendi.

Haberin Devamı

TEB ana sponsorluğunda Kaya Palazzo Belek tesislerinde gerçekleştirilen Antalya Open ATP çim kort turnuvasında ülkemizi temsil eden Marsel İlhan, final setinde çok çekişmeli ve zevkli anların yaşandığı, 2 saat 28 dakika süren müsabakada 18 yaşındaki Alman rakibi Daniel Altmaier’e 3-6, 6-3 ve 7-5’lik setlerle 2-1 yenilerek elendi.

Bu sonuçla Antalya Open’da adını son 8 tenisçi arasına yazdıran isim Daniel Altmaier oldu.

ÜNLÜ TENİSÇİLER GOLFTE DE İDDİALI

Antalya Open ATP çim kort turnuvası kapsamında düzenlenen etkinlikte yıldız tenisçiler golf sahasına çıktı.

Türk Ekonomi Bankası’nın ana sponsorluğunda Kaya Palazzo Belek tesislerinde bu yıl ilki düzenlenen Antalya Open ATP çim kort turnuvasında mücadele eden tenisçiler golf sahasında hünerlerini sergiledi.
Keyifli etkinliğe dünya eski 8 numarası Sırp Janko Tipsarevic, Moldovalı Radu Albot, Rus Alexey Vatutin, milli tenisçi Anıl Yüksel’in yanı sıra Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek ve milli golfçü Ali Altuntaş katıldı.

Haberin Devamı

Etkinliğe gelen isimlere ufak bir golf gösterisi yapan Altuntaş, akabinde bu sporun püf noktalarını uygulamalı bir şekilde anlattı. Antalya Open süresince farklı farklı aktivitelerle ilgilendikleri için oldukça moralli ve neşeli gözüken tenisçiler, Türkiye’de olmaktan ötürü çok sevinçli olduklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!