Manchester City Wolverhampton maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City Wolverhampton maçı istatistik bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Manchester City Wolverhampton maçı saat kaçta, hangi kanalda Manchester City Wolverhampton maçı istatistik bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 18:35

Manchester City Wolverhampton maçı için geri sayım devam ediyor. İngiltere Premier Lig'de bu akşam Manchester City Wolverhampton'u konuk edecek. Kulüp tarihinin en uzun serisini yapmak isteyen Manchester City rakibini yenmek için ciddi mücadele verecek. Ruben Dias ve John Stones'un birlikte ilk 11 çıktığı 14 Premier Lig maçının 13'ünü kazanan Manchester City, bu karşılaşmalarda sadece üç gol yedi. Gözler şimdi bu akşam oynanacak olan karşılaşmada. Peki, Manchester City Wolverhampton maçı hangi kanalda? İşte, maça dair ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Manchester City Wolverhampton maçı ile iki takım İngiltere Premier Lig'de karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk yarısındaki maçta Wolves'u 3-1 mağlup eden Manchester City, 2011/12'den bu yana ilk kez rakibine karşı lig dublesi yapmak istiyor. Peki Manchester City Wolverhampton maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City'ye konuk olduğu son Premier Lig maçını kazanan Wolves, en üst ligde 1960'dan bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor. Oynadığı son 27 resmi maçı kaybetmeyen Manchester City, kulüp tarihinin en uzun serisini egale etmek istiyor.  Bu sezon Wolves formasıyla en fazla Premier Lig golüne doğrudan katkı sağlayan isim Pedro Neto.

MANCHESTER CİTY WOLVERHAMPTON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Manchester City Wolverhampton maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Karşılaşma S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!