Magic: “İki Sezon İçinde Başarı Gelmezse, Giderim!”

Güncelleme Tarihi:

Magic: “İki Sezon İçinde Başarı Gelmezse, Giderim”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 10:09

Los Angeles Lakers’a başarı sözü veren Magic Johnson bunun için takımın ve kendisinin önünde iki yıl olduğunu söyledi ve ekledi: “Yapamazsam, giderim!”

Haberin Devamı

The Athletic‘in haberine göre Magic Johnson 2018 ve 2019 yazı sonrası Los Angeles Lakers‘ın kaderini değiştiremezse görevini bırakacağı sözünü verdi.

Lakers‘a Mitch Kupchak’in ardından organizasyonun hiç alışmadığı biçimde başarısızlıklar yaşadığı günlerin ardından gelen Johnson’ın en önemli vaadi yeniden şampiyonluk için yarışan, yıldızlarla dolu bir kadro kurmaktı.

Vaadini unutmadığını ve takımın şu an bulunduğu durumun da farkında olduğunu tek bir açıklamayla belli eden yönetici şu ifadeleri kullandı:

“Lakers için mesele bundan sonraki iki yaz dönemi. Bu yaz ve 2019. Bu kadar. Bu iki dönemde gerekeni yapamazsam bırakacağım. Jeanie Buss’ın beni kovmasına gerek olmayacak, ben bırakacağım. Çünkü başaramazsam bu işi yapamıyorum demektir.”

Takımın bundan önceki yönetici beyni konumundaki Jim Buss da göreve geldiği gün üç ya da dört yıl içinde Lakers’ın yeniden konferans finalinde mücadele edeceği sözünü vermişti.

Haberin Devamı

Kız kardeşi ve Lakers’ın başkanı Jeanie Buss kardeşinin gerçekleşmeyen sözü sonrası görevine son vermişti.(EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!