Maç sonrası ortalık karıştı! Çevik kuvvet geldi...

Güncelleme Tarihi:

Maç sonrası ortalık karıştı Çevik kuvvet geldi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 22:59

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda Östersunds karşısında taraftarını adeta çılgına çevirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarları çılgına döndü. Takımlarının elenmesiyle büyük bir şok yaşayan taraftarlar maç esnasında protestolara başladı. Yönetimi ve teknik direktör Tudor'u istifaya çağırdı. Ayrıca takından ayrılan Wesley Sneijder'e destek oldu.

Maç sonunda olaylar sürdü. Galatasaray taraftarı yöneticilerin çıkış yaptığı protokol tribünü önüne gelerek yönetimi istifaya davet etti. Taraftarlar protokol tribününe girmeye kalkınca olaylar çıktı, Arbede yaşandı. Çevik kuvvet taraftarları dağıtmaya çalıştı. Arbede sonrasında Protokol tribününün 4 bir yanı çevik kuvvet tarafından ablukaya alındı. Daha sonra ilave ekipler sevk edildi. Galatasaray taraftarıprotokol tribünü önünde Selçuk'u alana Yasin bedava diye bağırdı

Ayrıca Galatasaray taraftarları maçın son bölümlerinde gülen Ayhan Akman'a büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bir grup Galatasaray taraftarı, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde yönetimi istifaya davet etti. 

 POLİS YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından stat içi ve çevresinde yoğun protestolar yapan Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişinde Sarı-Kırmızılı takımı taşıyan otobüsü bekliyorlar. Maçın bitiş düdüğünün ardından Florya'ya giden Sarı-Kırmızılı taraftarlar özellikle yönetime ve teknik direktör Tudor'a tepkililer. Polisin, tomalar ile yoğun güvenlik önlemi aldığı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Sarı-Kırmızılı taraftarlar takım otobüsünü bekliyorlar.

 

Maç sonrası ortalık karıştı Çevik kuvvet geldi...

 

Maç sonrası ortalık karıştı Çevik kuvvet geldi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!