M.Vondrousova - O.Jabeur tenis maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Wimbledon'da final günü!

Güncelleme Tarihi:

M.Vondrousova - O.Jabeur tenis maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Wimbledonda final günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2023 11:56

M.Vondrousova - O.Jabeur tenis maçı ile Wimbledon'da heyecan doruklarda yaşanacak. Finale kalan iki sürpriz isim, kortta kozlarını paylaşacak. Peki, M.Vondrousova - O.Jabeur tenis maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

M.Vondrousova - O.Jabeur tenis maçı ile Wimbledon'da final heyecanı yaşanacak. Dünyanın en prestijli turnuvası olarak bilinen Wimbledon Tenis turnuvasında yarı final eşleşmeleri tamamlandı. Wimbledon'da tek kadınlar yarı finallerinin ilk maçında, turnuvaya özel davetle katılan Ukraynalı Elina Svitolina ile Çek Marketa Vondrousova karşı karşıya geldi. Vondrousova maçı 6-3 ve 6-3 setlerle 2-0 kazanarak adını finale yazdırdı ve Wimbledon'da ilk defa son 4 arasına girdi.

Wimbledon finalinde Vondrousova'nın rakibi, Aryna Sabalenka'yı üç sette geçen Ons Jabeur oldu. Geçen yılın ardından bu sene de Wimbledon'da final gören Tunuslu raket, Sabalenka karşısında ilk seti 7-6 kaybettikten sonra 6-4 ve 6-3'lük setlerle geri dönüşü tamamladı ve adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

M.VONDROUSOVA - O.JABEUR TENİS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Wimbledon'da M.Vondrousova - O.Jabeur finali, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!