Luke Shaw, Manchester United ile nikah tazeledi! 2027'ye kadar 'şeytanlığa' devam edecek!

Güncelleme Tarihi:

Luke Shaw, Manchester United ile nikah tazeledi 2027ye kadar şeytanlığa devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2023 12:58

Manchester United'ın İngiliz futbolcusu Luke Shaw, kulüple olan sözleşmesini 2027'ye kadar uzattı.

Haberin Devamı

Manchester United'ın 27 yaşındaki İngiliz sol beki Luke Shaw, kulübüyle yeni sözleşme imzaladı.

Manchester United kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla İngiliz oyuncunun sözleşmesinin uzatıldığı duyuruldu. 27 yaşındaki futbolcu, Kırmızı Şeytanlar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'ye kadar uzattı.

LUKE SHAW: MANCHESTER UNITED İÇİN HER ŞEYİMİ VERECEĞİM

Manchester United ile nikah tazeleyen ve kulübün resmi internet sitesine konuşan Shaw, şunları söyledi: "Dokuz yıl önce bu harika kulübe imza attım ve takımla olan sözleşmemi uzattığım için çok heyecanlıyım. Manchester United ile geçirdiğim yıllar boyunca hem insan olarak hem de futbolcu olarak kendimi fazlasıyla geliştirdim. Böyle bir kulüpte başarılı olmak için neyin gerektiğini biliyorum."

Haberin Devamı

"Yeni teknik direktörümüz ve ekibiyle birlikte çıktığımız yolculuğun henüz en başındayız. Bu sezon şu ana kadar gayet başarılı olduk fakat daha fazlasını istiyoruz. Burada insanlar için özel olan bir şeyler yaratmak için şansımız var ve ben yaratılacak şeyin bir parçası olmak için her şeyimi vereceğim."

Manchester United'ın resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda kulübün futbol direktörü John Murtough'un sözlerine de yer verildi. İngiliz futbol insanı şunları söyledi: " Shaw'un varlığı takımımız için çok önemli ve kendisi dünyanın en iyi beklerinden biri. Yaklaşık on yıldır bu kulüpte. Kendisinden olan beklentileri ve yakalaması gereken yüksek standartları biliyor. Geçen yıllar içinde liderliği de olağanüstü yeteneklerinden biri haline getirdi. Onu yıllar boyunca Manchester United formasıyla izlemek bizi memnun ediyor."

LUKE SHAW MANCHESTER UNITED İLE 249 MAÇA ÇIKTI

2012/2013 sezonunun kış transfer döneminde 37.50 milyon Euro karşılığında Southampton'dan Manchester United'a transfer olan Luke Shaw, İngiliz ekibiyle 249 maça çıktı. Bu 249 maçta 19.391 dakika sahada kalan 27 yaşındaki oyuncu, takımına 4 gol, 32 asistlik katkı sağladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!