Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları 1. ayak yarışmaları ile başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları 1. ayak yarışmaları ile başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2022 10:40

Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşecek Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları, binicilerin yoğun katılımı ve bu spora ilgi duyan misafirleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları, biri final olmak üzere toplam 3 ayaktan oluşuyor.

7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde ilk ayağı gerçekleştirilecek yarışmaların 28-29 Mayıs 2022 tarihinde ikinci ayağı, 18-19 Haziran 2022 tarihinde ise finali koşulacak.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı en iyi at ve binicilerin bir araya geleceği yarışmaların keyfini yaşayacak olan davetliler; aynı zamanda Kulüp Ana Otopark girişi ve Atlı Spor Kulübü Ana Giriş alanlarında Lexus modelleri ile tanışacak ve test sürüşü imkânı bulacak.

Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D üstlenirken, Sağlık Sponsorluğunu, güncel tıp teknolojisinin kullanıldığı tüm genel branşlarda gelişmiş tanı-tedavi üniteleri, modern tesisi ve dijital hastane modeli ile kurumsal ve güvenilir hizmet anlayışıyla fark yaratan Hastane Derindere üstlenecek.

Haberin Devamı

Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları, Anneler Günü’nün En Farklı ve En Renkli Alternatifi olarak öne çıkıyor!

Yarışmaların ilk ayağının Anneler günü haftasına denk gelmesi bu özel günü kutlamaları için ayrı bir alternatif sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!