Lewandowski transfer istedi! Yanına o geliyor...

Güncelleme Tarihi:

Lewandowski transfer istedi Yanına o geliyor...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 10:46

Bayern Münih'in Polonyalı starı Lewandowski, tek başına bütün sezonun yükünü taşıyamayacağını belirterek bir golcü daha transfer edilmesini istedi.

Haberin Devamı

Harekete geçen Bayern Münih yöneticileri ocak ayında Hoffenheim santraforu Sandro Wagner'i transfer edecek. Lewandowski lig, kupa, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları maçların hepsinde görev almasının zor olduğunu belirtti.

Teknik direktör Jupp Heynckes de bu isteğe destek verince yöneticiler temaslara başladı. Heynckes, Almanca bilmeyen, ülkeyi tanımayan futbolcu istemediğini de ekledi.

Lewandowski transfer istedi Yanına o geliyor...

SON AŞAMAYA GELİNDİ
Hoffenheim teknik direktörü Nagelsmann, Wagner'in Bayern Münih'e transferi için son aşamaya gelindiğini açıkladı. UEFA Avrupa Ligi maçından sonra televizyonda konuşan Nagelsmann, "Gizleyecek bir şey yok. Wagner ocak ayında Bayern'e gidecek" dedi.

Haberin Devamı

Milli takım kadrosunda bulunan 30 yaşındaki Wagner, Bayern Münih'in genç takımından yetişme. 2007- 2008 sezonunda A takım kadrosuna alındı ve 64 dakika forma giydi. Ailesi Münih'in banliyösü Unterhaching'de yaşıyor ve karısı üçüncü çocuğuna hamile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!