Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2020 10:12

Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı ile bu akşam Bundesliga'da 32. hafta karşılaşmaları devam ediyor. Fortuna Düsseldorf ile oynadığı yedi resmi maçı kaybetmeyen Leipzig'in mağlubiyet almadan daha fazla karşılaştığı tek rakibi Gladbach. Leipzig ile oynadığı yedi resmi maçı da kazanamayan Düsseldorf, galibiyet alamadan sadece Wolfsburg ile daha fazla karşılaştı. Peki Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fortuna Düsseldorf'un bu sezon Bundesliga'da yer alan takımlar arasında maç başına en fazla gol yediği rakibi Leipzig. Bundesliga'nın tekrar başladığı 16 Mayıs'tan bu yana karşılaşmaların ilk 15 dakikalarında en fazla gol atan takım Leipzig.

İç sahada oynadığı son 12 Bundesliga maçını kaybetmeyen Leipzig, kulüp tarihinin en uzun serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor. Son üç Bundesliga maçında bir puan alabilen Düsseldorf, daha önceki altı karşılaşmada mağlup olmamıştı.

Bundesliga'nın 31. haftasını 28 puanla kapatan Düsseldorf, en son küme düştüğü 2012/13'te aynı haftayı 30 puanla bitirmişti. Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Bundesliga kariyerinde en fazla puan topladığı sezon olan 2016/17'deki derecesini şimdiden yakaladı.

Son Bundesliga maçında 139 saniye arayla iki gol atan Leipzig orta sahası Dani Olmo, takımı adına lig tarihinde iki golü en kısa aralıkla kaydeden oyuncu oldu.

Haberin Devamı

Uwe Rösler yönetiminde çıktığı 12 Bundesliga maçının üçünde duraklama dakikalarında gol yiyen Düsseldorf, daha önce Friedhelm Funkel görevdeyken oynadığı 19 karşılaşmada aynı zaman aralığında gol yememişti.

Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Leipzig Fortuna Düsseldorf maçı bu akşam 21:30'da başlayacak. Mücadele Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma sırasında Misli.com üzerinden CANLI İDDAA da oynayabileceksiniz!

Aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli olacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!