LeBron James Fornite ICON serisi kostümü ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

LeBron James Fornite ICON serisi kostümü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2021 13:18

The King 14 Temmuz’da Fortnite’a geliyor.

Haberin Devamı

Fortnite Battle Royale için en çok beklenen kozmetik eklentilerden birisi çıkış yapıyor. LeBron’un oyuna ekleneceği günler öncesinden sızdırılmıştı. Chicago'da ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki büyük şehirlerde görülen, elle boyanmış duvar resimleri ilgi çekmeyi başardı ve sonrasında gelen sızıntılar da bu iddiaları doğruladı ve LeBron James Fortnite ICON serisi kozmetiklerine ekleniyor.

Epic Games tarafından tarihle ilgili bir duyuru bulunmamasına rağmen bütün ipuçları bu paketin 14 Temmuz’da çıkış yapacağını gösteriyor ve artık elimizde kostümün nasıl gözüktüğüne dair görseller bulunuyor.

Fortnite için veri madenciliği yapan ShiinaBR, The King’e ait ICON serisi kostümleri varyasyonları ile birlikte paylaştı, buna Space Jam için yapılmış özel bir modelleme de dahil. Bu da 14 Temmuz tarihini bir tesadüf olmaktan çıkarıp iyice kesinleştiriyor. Yeni Space Jam filmi de 16 Temmuz tarihinde çıkış yapacak. Diğer iki stilde LeBron James, şortlu ve tako tişörtü giyerken görülüyor ve aslan vatkalı bir ceket ve ilk olarak Chicago duvar resminde görülen taç ile yer alıyor. Benzer bir taç, bir reklam kampanyasının parçası olarak Ali “SypherPK” Hassan ve Dünya Kupası şampiyonu Kyle “Bugha” Giersdorf gibi içerik üreticilere hediye edildi.

Haberin Devamı

Epic Games bir blog yazısı paylaşarak bunu duyurdu ve ardından Tweet atarak videolu bir paylaşım yaptı. Epic'in bu gönderisi  hayranların Türkiye üstünde, 15 Temmuz'da saat 03.00'de içerik mağazasında bu eşyaları bulabileceğini duyurdu. Eşyaların tam listesi ise:

  • LeBron James Ana Görünüm
  • Kralın Cevheri Sırt Süsü
  • Tune Squad LeBron Görünümü
  • Takonun Yıldızı LeBron Görünümü
  • Atik Aslan Kazması
  • Kral Kanatları Planörü
  • LeBron'un Etkili Saha İçi Kutlaması, Ses Kesici
  • Potanın Efsanesi Yükleme Ekranı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!