La Masia'dan Rusya'ya...

Güncelleme Tarihi:

La Masiadan Rusyaya...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 13:45

2011 yazında, 13 yaşındayken Barcelona altyapısına gelen Lee Seung-woo, şu an 20 yaşında ve Rusya'da boy gösterecek Güney Kore kafilesine adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Güney Kore'nin patronu Shin Tae-yong'un Lee Seung-woo'yu kadroya dahil etmesi sürpriz olarak nitelendirildi ama 2011 yazında Incheon United'dan La Masia'ya gelen Lee Seung-woo'yu tanıyanlar için bu durum hiç de şaşırtıcı değil.

2017 yılında Asya Futbolu'nun "gelecek vadeden" isimlerinin oluşturduğu listenin tepesinde yer alan 1998 doğumlu sol açık, 3-1 kaybedilen hazırlık maçı (Bosna Hersek) sonrası şu açıklamaları yaptı:

"Taraftarımızın önündeki son hazırlık maçını kazanarak Rusya'ya gitmek isterdik, olmadı. Bu mağlubiyet bana, mental olarak güçlü olmanın yetmediğini, futbol kalitesi olarak da rakibe üstünlük sağlamanız gerektiğini hatırlattı."

"Eğer Rusya'da şans bulursam, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu gezegendeki en önemli futbol olayı, her oyuncu orada boy göstermek ister. Takımdaki en genç oyuncuyum, şans bulursam rolümün kendime çalışmak değil, Son Heung-min gibi isimlere detsek vermek olacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

Barcelona'nın, genç oyuncuların transferinde usulsüzlükler yaptığı tespit edildiği için, Barcelona forması giymesine engel olunduktan sonra İtalya'ya, Verona takımına transfer oldu.

Bu sezon 16 maçta süre aldı, 1 gol attı.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!