La Liga'da müthiş şampiyonluk yarışı! Atletico Madrid ve Real Madrid kazanınca...

Güncelleme Tarihi:

La Ligada müthiş şampiyonluk yarışı Atletico Madrid ve Real Madrid kazanınca...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2021 21:39

İspanya La Liga'da şampiyonluk son haftaya kaldı. 37. haftaya lider giren Atletico Madrid, 1-0 geriye düştüğü Osasuna karşısında galibiyeti son 10 dakikada bulduğu gollerle kazandı ve son haftaya lider girmeyi başardı.

Haberin Devamı

İspanya La Liga'nin 37. haftası büyük bir heyecana sahne oldu.

Haftaya lider giren Atletico Madrid, sahasında Osasuna'yı ağırladı. Mücadelenin büyük bölümünde üstün olmasına karşın 75. dakikada yenik duruma düşen Atletico, 82 ve 88. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Lider Atletico'yu takip eden ezeli rakibi Real Madrid ise Athletic Bilbao'yu deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Barcelona ise Celta Vigo'ya sahasında 2-1 yenilerek şampiyonluğu matematiksel olarak da kaybetti.

Alınan bu sonuçların ardından son haftaya Atletico Madrid 83, Real Madrid ise 81 puanla girdi. Eğer lider Atletico Madrid, son maçta gelecek hafta Valladolid'i mağlup ederse şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

Haberin Devamı

İkinci sıradaki Real Madrid'in şampiyon olması için ise son haftadaki maçını kazanması ve Atletico Madrid'in puan kaybetmesi gerekecek.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!