Kurumlar Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Odeabank

Güncelleme Tarihi:

Kurumlar Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Odeabank
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 15:45

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Basketbol Ligi’nin şampiyonu Odeabank oldu.

Haberin Devamı

Basketbola gönül veren şirket çalışanlarını aynı turnuvada buluşturmak amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Basketbol Ligi, Çeşme’de düzenlendi. ,

Türkiye genelinde yaklaşık 100 kurum takımının yer aldığı ligin finalinde,  Türkiye’nin iller bazında en iyi kurum takımlarından oluşan 8 takım mücadele etti. 26-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenen şampiyonanın galibi, Basketbolun Bankası Odeabank oldu. Odeabank, final maçında rakibi TAI’yi 46-67’lik skorla yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı.

Şampiyonu belirleyen final maçında ilk periyodu 10-17 önde tamamlayan Odeabank, ribauntlardaki üstünlüğünü skora da yansıtarak soyunma odasına 25-32 önde gitti. Üçüncü periyoda farkı 11 sayıya çıkartarak başlayan Odeabank, farkı giderek artırdı ve son periyoda 31-49 önde girdi. Mücadelenin final bölümünde farklı üstünlüğünü koruyan ve boyalı alandan skor üreten Odeabank maçtan da 46-67’lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonu desteği ile düzenlenen şampiyonanın Asist Kralı ve En Değerli Oyuncusu, Odeabank’ta forma giyen Kenan Tütüncü oldu.

BAKMADAN GEÇME!