Konferans Ligi Play-Off maçları ne zaman? İşte, temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor maç programı

Güncelleme Tarihi:

Konferans Ligi Play-Off maçları ne zaman İşte, temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor maç programı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2023 15:27

Konferans Ligi’nde Play-Off aşamasına kalan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un maç günü ve saatleri Türk futbolseverler tarafından araştırılıyor. Siyah beyazlılar Neftçi Bakü’yü, Fenerbahçe Maribor’u, Adana Demirspor ise Osijek’i Konferans Ligi’nin dışına itti. Gruplara bir adım kala temsilcilerimiz önemli karşılaşmalar oynayacak. Beşiktaş Dinamo Kiev, Fenerbahçe Twente, Adana Demirspor ise Genk ile eşleşti. UEFA Ülke puanı sıralaması açısından büyük önem arz eden karşılaşmaların yayın günü, yayıncı kuruluşu ve ve saatleri belli oldu. Peki Konferans Ligi Beşiktaş, Fenerbahçe, Adana Demirspor maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte, Play-Off mücadelelerine ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

 Konferans Ligi’nde Play-Off mücadeleleri için geri sayım başladı. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor gruplara kalabilmek için mücadele edecek. Konferans Ligi Play-Off maçları iki karşılaşmadan oluşacak. Beşiktaş ve Adana Demirspor ilk karşılaşmalarını deplasmanda sarı lacivertliler ise evinde oynayacak. Fenerbahçe Süper Lig’de aldığı iki galibiyetle yoluna devam ediyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri Twente karşılaşmasında ilk karşılaşmadan galip gelerek tur kapısını aralamak istiyor. Beşiktaş ise geçtiğimiz hafta ligde oynadığı Pendikspor mücadelesinden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Adana Demirspor ise zorlu Ankaragücü deplasmanında rakibiyle puanları paylaştı. Konferans Ligi öncesinde takımlar bazı oyuncularını dinlendirdi. Yeni haftanın gelmesiyle gözler Konferans Ligi maçlarına çevrildi. Peki Konferans Ligi Play-Off maçları ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor maç takvimi…

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ PLAY OFF MAÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Twente karşılaşması 24 Ağustos Salı günü Kadıköy’de oynanacak. Mücadele saat 20:00’da başlarken mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Konferans Ligi’nde Adana Demirspor’un Genk’e konuk olacağı karşılaşma 24 Ağustos Salı günü saat 21.00’da oynanacak. Mücadele TV 8,5 ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Dinamo Kiev Beşiktaş mücadelesi 24 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’da başlayacak. Ancak karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı.

 

BAKMADAN GEÇME!